Sudjelujte u akciji Pokloni dalje – božićno veselje traje

Oglasnik poziva sve zainteresirane da se uključe u akciju "Pokloni dalje - božićno veselje traje" koja je namijenjena svima onima koji žele razveseliti druge – koji žele pomoći, usrećiti i nasmiješiti lica nepoznatih ljudi i djece ovih blagdana!

Ovom akcijom Oglasnika motiviraju se korisnici da poklone nove ili rabljene očuvane predmete koji im stoje neiskorišteni i tako usreće neke druge korisnike koji će njihove predmete primiti na dar. Poanta akcije je potaknuti ljude da čine dobra djela za druge – za ljude koje ne poznaju. Akcija se odvija na Facebook stranici Oglasnika gdje se aktivno održava promocija predmeta koji se daruju, a osoba koja je poklonila dar koji će biti najviše puta pregledan, komentiran i najviše puta od korisnika "lajkan", bit će nagrađen fotoaparatom Panasonic Lumix FX12!

 

Sve što zainteresirani trebaju učiniti jest na stranicama Oglasnik.hr predati besplatan oglas(u kategoriji "Razno/Na dar") u kojem poklanjaju neki predmet, a zatim na Oglasnikovoj Facebook stranici na Zid postaviti link svog oglasa. O najboljem daru će odlučiti sami članovi Oglasnikove Facebook stranice koji će oglase za darove pregledavati, komentirati, označiti da im se sviđaju.

 

Ono što se vama čini nepotrebnim, nekome je itekako potrebno, zato vas pozivamo da se uključite u akciju "Pokloni dalje - božićno veselje traje" i činite dobro jedni drugima! Razveselite druge predmetima koje ne koristite i ne trebaju vam, jer nekome drugome oni će jako dobro doći i bit će idealan božićni poklon.

 

Više detalja o akciji "Pokloni dalje - božićno veselje traje" pogledajte ovdje.

Pročitajte i:

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…

Dan crvenih haljina podsjeća nas na važan zdravstveni problem

S obzirom na činjenicu da je moždani udar treći vodeći uzrok smrti u žena, pod…