Za svoj 3. rođendan, magazin za sretniji život Sensa, priključio se borbi protiv raka dojke tako što će donirati 1 kunu od svakog prodanog primjerka i 1000 kuna od svakog oglasa udruzi za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima Sve za nju. Novost je i portal na kojemu svakodnveno možete pratiti tematiku kojom se bavi Sensa...

Suradnja udruge Sve za nju i magazina Sensa traje već godinu dana, a ovaj je mjesec dobila posebni humanitarni predznak. Uz veći format i na više stranica magazin donosi specijal Ružičasta vrpca koji slavi život i snagu žena oboljelih od raka dojke i nudi savjete i informacije o prevenciji ove zloćudne bolesti. Saznajte i priče žena članica udruge godinu dana nakon prve reportaže objavljene o njima, što se promijenilo i koju nam poruku šalju.


Osim velikog specijala, uz već stalne rubrike iz područja zdravlja, emocija, psihologije, ljepote i duhovnosti, novi broj još donosi članke na temu opraštanja, života bez oklijevanja, te novu rubriku najpoznatije hrvatske vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić. Novu Sensu je na kioscima od 4. listopada.



Sensa ima svoj portal!






Sensaklub.hr mjesto je na kojem možete predahnuti i barem nakratko uspostaviti unutarnju ravnotežu. Portal odiše skladom, pastelnim bojama i inspirativnim dizajnom. Dominira velika fotografija koja ne dopušta da nam oko uzalud luta, a nije slučajno ni da je za glavno sučelje odabrana upravo nijansa ljubičaste, boja duhovnosti. Zaronite nakratko usvijet Sensa kluba i probudite se kao novi! Pronađite dobar savjet i još bolju prijateljicu. Postanite dio kluba sretnih čitatelja!



Portal Sensaklub.hr podijeljen je u četiri glavne kategorije:



Tematski članci (tekstovi preuzeti iz časopisa Sensa, kolumne stručnjaka, kratki savjeti i preporuke, misao dana)



Interaktivni dio (forum, komentari, rubrika Pitaj stručnjaka)



Korisnički dio (besplatne čestitke, vježbe disanja, kineski horoskop, Sensa Shop, prelistajte novi broj Sense, imenik)



Dio namijenjen oglašivačima (banneri, proizvodi i usluge koji se predstavljaju čitateljima u posebnoj rubrici Sensa preporučuje: proizvod dana, wellness tretman, restoran, vježbu..., te plaćeni i PR članci, nagradne igre)


Provjerite što biste mogli zdravo pojesti za užinu, bacite kratki pogled na dnevni horoskop ili sretnu misao dana koja vam može poslužiti kao mantra. Što kažete na mini wellness pred kompjutorom? Vaš komadić tratine na kojem ćete pojesti sendvič i upijati pozitivnu moć prirode je pred vama. Pronađite pet minuta za Sensa meditaciju ili kratki video filmić relaksacije. Iz udobnosti vašeg doma uživajte u kolumnama Sensinih stručnjaka i otplovite u svijet inspirativnih fotografija, mode i putovanja.



Za SensaKlub.hr pišu uvaženi stručnjaci: Tatjana Divjak, prvi life coach u Hrvatskoj; Tomica Šćavina, psihologinja i spisateljica; Mirko Vragović, stručnjak za relaksaciju; Ivona Lerman, zamjenica glavne urednice mjesečnika Sensa



Najbolje uloženih pet minuta tijekom radnog dana. Očekujte povećanu kreativnost, produktivnost i dobro raspoloženje.