Na ovogodišnjem CU'FUS-u očekuje vas bogat cirkuski ulični program (15-ak predstava dnevno), CU'FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU'FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU'FUZIK (glazba na CU'FUS-u), CU'FUSARIJE (cirkuske radionice), prezentacije na CU'FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija... Šašavi Grci, pošpagihodajući Slovenac, pomaknuti Balkanci, opasni Englez... samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU'FUS- u.

Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravcati cirkuski šator “Cirkobalkana”! Dobro ste čuli: Cirkuski šator bit će postavljen na livadi Vugrinščak.

8-cufus-cirkuski-ulicni-festival-u-samoboru

CU'FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU'FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU'FUS-u je besplatan s „obaveznom“ donacijom u šešir umjetnika....Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.

8-cufus-cirkuski-ulicni-festival-u-samoboru

Tekst i foto: press