Od 21. do 23. svibnja u City Centru One održavao se vikend posvećen mamama i bebama. Doznajte kako su se bebe zabavljale sa svojim roditeljima tih dana, kako je izliječen strah od liječnika i kako su prikupljena sredstva za Centar za autizam i Udruzi Puž

U velikoj utrci u puzanju održanoj u subotu u City Centru One sudjelovalo je 86 beba do dvije godine starosti. Lijepim nagradama centar i prijatelji utrke osim najbržih, nagradili su i mistera i misicu utrke te najsimpatičniju i najšaljiviju bebu. Vesele i spretne bebe bodrio je Boris Mirković dok su najveći navijači naravno bili roditelji. Veliku utrku beba u City Centeru One nisu propustili ni Ivana Husar Mlinac, te Mirza Džomba i Belma Hodžić koji su bodrili svoje favorite.

Tijekom prošlog Vikenda mama i beba tim studenata medicine u Teddy Bear Hospital kutku liječenjem njihovih omiljenih igračaka djeci su pomagali da se riješe straha od doktora. Njihovi su roditelji za to vrijeme sudjelovali u eko radionicama i savjetovali se s nutricionistima i stručnjacima u savjetovalištu za trudnice i roditelje. Povodom Vikenda obitelji i Vikenda mama i beba održanih tijekom svibnja, City Center One je s 15.000 kuna pomogao Centru za autizam i Udruzi Puž u prikupljanju sredstava za boravak djece s posebnim potrebama u terapijsko-rehabilitacijskim ljetnim programima.