U hotelu Spa & Golf Resort Sveti Martin od 19.3. do 21.3. u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info očekuje vas treći u nizu jedinstvenog Sensa vikenda

Kako je to otići na jedan sasvim novi i drugačiji vikend, a vratiti se inspiriran, pun života, ali miran, opušten i sretan najbolje mogu posvjedočiti polaznici prvog Sensa vikenda koji je održan ljetos u Novom Vinodolskom.

«Svojim dolaskom učinili smo nešto dobro samo za sebe, potaknuli smo malu, ali zapravo veliku promjenu koja će se, sigurna sam, ako nastavimo živjeti s ovim entuzijazmom i primjenom znanja i vježbanja koje smo ovdje naučili, odraziti na cijeli naš život. Ovo je za mene jedno novo rođenje», izjavila je jedna od polaznica prvog Sensa vikenda.

Program trećeg Sensa vikenda dovodi vam suvlasnicu studija Divyja Petru Carmichael koja će vam pokazati kako iz duha i tijela izvući najbolje, bez obzira jeste li početnik ili napredni vježbač. Sat pozitivne energije uz vodstvo vlasnika centra za relaksaciju Oraveda, Mirka Vragovića, naučit će vas kako otpustiti stres i živjeti sretnije. Edukativna predavanja najboljeg hrvatskog life&business coacha Tatjane Divjak pokazat će vam kako u privatnom i profesionalnom životu postići maksimum i na ovom vikendu naučiti vas kako voljeti sebe. Program vam omogućuje i vježbanje pilatesa uz stalnu Sensinu suradnicu i jednu od najboljih trenerica pilatesa, Mirelu Anić, vlasnicu Body & Mind studija. Damir Šket, energetski stučnjak s velikim iskustvom i znanjem o drevnoj kineskoj filozofiji 5 elemenata izračunat će svim polaznicima osobni element i objasniti kompatibilnost između elemenata na osnovi aspekta ljubavnih odnosa. Svi polaznici imat će priliku i savladati osnove golfa kao što su početni udarac na driving rangeu, polu sving, full sving, pating ili završni udarac kad loptica ulazi u rupu te chiping ili dobacivanje loptice. Slobodno vrijeme polaznici mogu upotpuniti posjetom bazenima, satom fitnessa ili opuštanjem u whirpoolu.

Aranžman trećeg Sensa vikenda uz cijeli navedeni program uključuje i dva puna pansiona. Želite li i vi biti dio polaznika trećeg Sensa vikenda, opustiti se, vratiti u ravnotežu, pitati što vas zanima gostujuće predavače ili se jednostavno zabaviti, javite se na broj telefona 01 4684 964 i rezervirajte svoje mjesto. Saznajte više na www.vikendplaner.info