U kina stiže avanturistički animirani film u Čuvare šume: Tajanstveni svijet. OBJAVLJENI SU DOBITNICI!

Animirani film Čuvari šume: Tajanstveni svijet donosi priču o neprekidnoj borbi između sila dobra koje održavaju prirodni svijet na životu i sila zla koje ga žele uništiti. Ambijent je to kakav još niste vidjeli jer u toj šumi sve je golemo: sjeme je ogromno, kamen je velik poput planine, cvijet je divovski složen, a leptir leteća tapeta.





Fantastičan svijet života u šumi


Taj fantastični svijet šume promatramo kroz oči Maje Katarine (kojoj je draže da ju zovu M.K.), inteligentne, duhovne i tvrdoglave sedamnaestogodišnjakinje koja kreće na putovanje života. Vraća se rodnom domu da bi se približila otuđenom ocu, profesoru Bombi, no nema strpljenja slušati njegove beskrajne priče o nevidljivim ljudima koji žive u šumama.



Kad se čarolijom transportira u svijet Listaša, odjednom će sagledati svijet iz novog kuta. Da bi pronašla put kući M.K. mora ne samo povjerovati u taj svijet već ga mora i pomoći spasiti.



Film Čuvari šume možete pogledati od 30. svibnja 2013. u CineStar kinima diljem Hrvatske.





TRAILER VIDEO!





NAGRADNA IGRA




Prvih 5 najbržih klinaca ili njihovih roditelja koji odgovore na pitanje kako se zove glavna junakinja filma Čuvari šume: Tajanstveni svijet, odgovor pošalju pod naznakom Cuvari sume na mail urednistvo@roditelji.hr na poklon dobivaju ove lijepe nagrade:




1. NAGRADA






2., 3. i 4. NAGRADA








5. NAGRADA





Nagrađene ćemo objaviti 3. lipnja 2013. Sretno!




NAGRAĐENI




1. Ana Pavelić, Slavonski Brod



2. Edita Jakolin, Viškovo



3. Katarina Katavić, Našice



4. Sanja Broz, Zagreb



5. Boris Miketek, Brezovica



Nagrađenima će darovi stići na njihove kućne adrese!