Od 17. do 19. svibnja 2013. počinje 3. cirkuski festival CU'FUS koji je ove godine još veseliji i zaigraniji

A u ovo vrijeme krize, koja još uvijek grize, ne preostaje nam ništa drugo nego samo plakati od sreće i smijeha! Organizatori kažu kako je tajni recept uspjeha ovog Festivala isti kao i prošle godine: a to je prijateljstvo s dodatkom dvije kapi slobode, jedne čajne žličice sreće, pola kilograma osmijeha, deset tona radosti i prstohvatom ludosti!



3. Samoborski cirkuski ulični festival CU'FUS počinje ovaj vikend od 17.-19. svibnja 2013.g. U centru Samobora čekaju vas brojni veseli cirkusanti i akrobati, predstave za djecu i onu još veću, koncerti, hod na žici, ples na svili, penjanje na stijene, radionice cirkuskih vještina i dr.!



Najveća atrakcija CU'FUS-a je Gala Show sudionika - na Trgu kralja Tomislava u subotu, 18.5., od 21 sat, kada možete vidjeti puno žongliranja, trapeza i trokuta, monocikle i cikle! Navečer u festivalskom kafiću “Bum-bar” do sutra ili jutra sviraju bendovi “Drvored” i “Hi Fju”. U nedjelju, 19.5. na radionicama Cirkusarija možete naučiti žonglirati, vrtjeti hula hoop, voziti monocikl ili ne padati s njega, hodati po užetu, penjati se na umjetnoj stijeni, igrati gumi-gumi, uglavnom, sve ono što inače sramežljivo isprobavate u svojoj dnevnoj sobi!



Za program CU'FUS-a posjetite:


www.cufus.net ili www.facebook.com/cufus.fest






Od stranih cirkuskih umjetnika dolaze Mike Rollins (SAD) Cabaret Les 3 Trois Tetes de Con (SAD, Francuska), Ciclown i Dado Clown (Italija) a od domaćih: Amixila, Kam-Hram, Vita-min, Charles BeefCake, te pokretne predstave MagisterLudiManBand i Kučni teatear Škripzikl. U dječjem programu CUFUSEK pogledajte predstave teatra Puna kuća, Ralloon Balloon, Noćni Ormarić, Pjetlić Zlatokrijestić, Fajerfal, Lutonjica Toporko, Mađioničar Rico, Mađiončar Japa i Šareni svijet a dolaze i Bembo i Zagrebačko kazalište lutaka. Za večernju zabavu brinu se hrvatsko francuski bend – Drvored, te Hi Fju i Kenke Denke iz Zagreba.



Novina Festivala su i izbor za najbolje fotke i video CUFUS'a, a nagrade nisu magneti za frižidere! Tu su i uvijek bogata eno i gastro ponuda kojima Samoborci ne oskudijevaju!



U Samobor na CU'FUS može se pješice, busom, autom, na metli, monociklu, štulama ili svemirskim brodom! Dobro nam dođite, dobro nam ostajte i još bolje se provedite uz veseli cvrkut ptica, smijeh djece, na ugodnom cjelodnevnom cirkuskom pikniku u Samoboru!



MIT AUTO, METLA ODER BUS, SVI POD MUS NA CU'FUS U SAMOBOR!