Dođite na 13. međunarodni Naj, naj, naj festival dječjih kazališta

Naj, naj, naj festival utemeljen je 2000. godine s namjerom da najbolje predstave svih dječjih kazališta iz Hrvatske prikažu u Zagrebu za vrijeme školskih praznika, i to besplatno. 
Od 2007. kada je postao međunarodni NAJ, NAJ, NAJ festival ugostio je brojna poznata kazališta iz Europe i svijeta: Japana, Sjeverne Koreje, Izraela, Italije Njemačke, Belgije, Danske, Poljske,Francuske, Srbije i Slovenije.



Festivalske predstave, svake godine prosječno pogleda oko 5000 malih gledatelja i njihovih roditelja.

Ove godine na Festivalu, prema odluci selektora Igora Ružića, gostovat će 4 inozemna kazališta iz Poljske, Italije, Slovenije i Srbije, te 9 hrvatskih, Trešnja, Mala scena, GK Žar ptica, Kazalište Virovitia, GKL i GKM Split, Pinklec Čakovec i HNK Varaždin, Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život, Playdrama Split i ZG Plesni ansambl.



13. Naj, naj, naj festival održavat će se od 22. do 26. ožujka u kazalištu Žar ptica, Trešnji, Maloj sceni, Komediji, ZeKaeMu, ZKL- u i dvorani MCUK u Travnom.



Na svim Festivalskim predstavama ulaznice su besplatne, a preuzimat će se na blagajnama kazališta gdje se predstave izvode i to 1 sat prije početka.



U prilogu pogledajte program 13. Naj, naj, naj festivala!