24junior od sada i na webu

Na stranici junior.24sata.hr, namijenjenoj samo klincima, možete pronaći zanimljivosti, kvizove, igrice, video-clipove, crteže naših malih čitatelja te korisne savjete koji će zanimati svako dijete

Tjedni magazin 24junior i mjesečnik 24junior Dječji zabavnik dobili su i svoje izdanje na webu. Na adresi junior.24sata.hr naći ćete stranicu namijenjenu samo djeci i to od 3 do 10 godina. Klincima će se zasigurno svidjeti smiješni i zabavni video-clipovi, igrice za svaku dob te poučni i zanimljivi kvizovi. Za one kreativne, tu su savjeti za ‘uradi sam’ projekte, a djecu će zaintrigirati i vijesti iz svijeta životinja. Pripremili smo i mnogo materijala za preuzimanje (download) na vlastito računalo, poput bojanki i knjiga o ljudskom tijelu. Pozivamo i sve male čitatelje da nam šalju svoje crteže na e-mail adresu junior@24sata.hr – svi će crteži biti objavljeni na web stranici 24junior!

Roditeljima će biti važna i informacija da sa 24juniora djeca ne mogu samostalno navigirati natrag na 24sata.hr i tako biti izložena vijestima koje nisu primjerene za njihovu dob: Važno je da svoje dijete odmah registrirate na junior.24sata.hr i svaki puta ulogirate kad koristi stranicu – na taj način djeca se neće moći samostalno vratiti na 24sata.hr. Članke, crteže i ostalo djeca mogu i komentirati te tako međusobno komunicirati, uz strogu kontrolu naših administratora.

Otvaranje stranice namijenjene samo djeci logičan je nastavak razvoja brenda 24junior unutar 24sata. Djeca i njihovi roditelji prepoznali su 24junior i Dječji zabavnik kao časopise koji zabavljaju i educiraju, a takav je sadržaj sada moguće pronaći i svaki dan unutar web izdanja na adresi junior.24sata.hr.

Željeli smo djeci pružiti mjesto na kojem će biti objedinjeno sve što ih zanima: zabava, učenje i komunikacija. Nadograđivat ćemo 24junior i novim fukcionalnosti koje će se zasigurno svidjeti mališanima od 3 do 10 godina starosti, a nadamo se da ćemo i od naših čitatelja dobiti poneki prijedlog – istaknuo je Hrvoje Dorešić, izvršni urednik portala 24sata.hr.

Preporučujemo

Pročitajte i:

I djecu bi već trebalo upoznavati s osnovama oživljavanja

U Hrvatskoj osnove oživljavanja zna jedan od deset građana, a na sjeveru Europe svaki drugi.…

Proglašeni dobitnici Sensa Loves izbora 2019.

U šarmantnom prostoru hotela Canopy by Hilton održan je prvi #SensaLoves izbor za 2019. godinu…

Djeca s nestrpljenjem očekuju 26. Hrvatski dječji festival

Polako vas već pripremamo za ovogodišnji Hrvatski dječji festival u sklopu kojeg će se održati…

Uloga roditelja u djetetovom učenju

„Uloga roditelja u djetetovu učenju“ - predavanje namijenjeno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola

S obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca…