Povodom otvaranja KFC DRIVE IN restorana osvojite besplatne meni obroke. Objavljeni dobitnici.

KFC, najpoznatiji svjetski lanac restorana specijaliziran za specijalitete od pilećeg mesa, otvara treći restoran u Zagrebu, u naselju Zapruđe u sklopu hipermarketa Plodine. U novom KFC restoranu veličine 335 m2 radno mjesto je pronašlo 35 mladih ljudi.

Poslije restorana u Arena centru i Avenue mall-u, ovo je prvi „ drive in“ restoran u Hrvatskoj, gosti specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu, tako i u drive in-u u kojem će vozači hranu moći naručiti i preuzeti ne izlazeći iz svoga vozila.

Piletina koju ovaj poznati svjetski lanac restorana priprema, proizvodi se u strogo kontroliranim uvijetima koji zadovoljavaju visoki standard kvalitete. Svježa piletina hrvatskog podrijetla isporučuje se u svaki KFC restoran nekoliko puta tjedno. Svaki komad piletine se ručno panira i priprema neposredno prije posluživanja, a jedinstveni, neponovljivi okus daje joj tajni recept mješavine bilja i začina.

Tvrtka Amrest upravlja globalnom mrežom od 650 KFC restorana i zapošljava preko 20.000 ljudi.

Svakog dana KFC poslužuje preko 12 mil. gostiju u preko 15.000 restorana u 109 zemalja. KFC je širom svijeta poznat po svježoj piletini koja se priprema uz dodatak iste mješavine 11 vrsta bilja i začina koju je usavršio njegov osnivač Pukovnik Sanders tridesetih godina prošlog stoljeća.


NAGRADNA IGRA
Prvih 5 čitatelja koji pošalju mail na urednistvo@roditelji.hr i pritom odgovore na pitanje:"Što daje neponovljivi i jedinstveni okus svakom komadu piletine koju pripremaju u KFC restoranima?, osvaja po dvije meni konzumacije.


Požurite i uživajte u KFC piletini!







Nagrađeni:



1. Jasmina Kranjec


2. Davorin Gluhak


3. Ljiljana Stanić


4. Dunja Tomić


5. Anica Jezerinac