Od 11.02. do 28. 02. 2013. u robnim kućama Nama kompletnu opremu, odjeću i kozmetiku za bebe i trudnice možete naći po akcijskim cijenama

Dolazak prinove u obitelj velika je stvar, koja uz puno sreće i veselja donosi i puno obaveza. Jedna od prvih je pripremiti sve potrebne stvari za odlazak u bolnicu i povratak doma s bebom.



Naša preporuka je da u kupnju krenete s popisom potrebne opreme za bolnicu, koje možete “skinuti” sa internet stranica.



Dolaskom u Namu potražite oznake “Dani beba” već na odjelima rublja gdje ćete pronaći priklade spavaćice ili pidžame i grudnjake za dojilje. Idući korak je kozmetika. Za osjetljivu kožu bebe pobrnuti će se baby linije Nivee, Johnsonsa, Afrodite, a tu ćete naći i higijenske potrepštine (vate, uloške ...).



Za princa ili princezu poželjeti ćete najljepša kolica, najsigurniju autosjedalicu ili slatku igračkicu i dudicu za utjehu. Oni veći sigurno će željeti i sami probati hranu, a za to obična žličica nije dobra.... Zato je Nama za vas pripremila Nuk, Avent, Brevi, Fischer Price, Tomy i ostale “stručnjake” koji znaju što bebama treba.



Za kraj ostavite najslađi izbor za mame. Trebate izabrati odjeću u kojoj će se vaša beba prvi put pokazati svijetu, sve one kapice, dekice, benkice, bodije i pidžamice... tu su i stvari za koje ne znate gdje da ih tražite: platnene pelene, krpice, jastuci za dojenje... uskoro ćete trebati i odjeću za krštenje ili neku svečaniju prigodu. Za bebu sve treba biti najbolje, pamučno, sigurno i naravno lijepo. Izbor u Nami će Vas zato sigurno ugodno iznenaditi.



Detalje pogledajte na web stranici www.nama.hr ili na prodajnim mjestima Nama Ilica 4 - 6 i Kvaternikov trg bb u Zagrebu, potražite pomoć njihovih iskusnih trgovaca i uštedite kupujući po akcijskim cijenama do kraja veljače.