Poklonite sebi ili svojim voljenima modernu torbu za dijete

Torbe su idealne za kombinaciju sa kolicima, te za shopping. Ovisno o modelu uz torbu dolaze podloga za presvlačenje bebe, termo torbica za bočicu, široki remen za nošenje, kukice za kolica, prostrani „mokri džep“, vrečica sa patentom.



Osvojite jednu od ovih prekrasnih torbi na www.facebook.com/svijetbeba






Kao dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda, Lässig je ocijenjen kao ono „Najbolje za Vaše dijete“. Osim inovativnosti i kvalitete, u proizvodnji vodimo se etičkim principima i društvenom odgovornošću poklanjajući posebnu pozornost ekologiji. Želimo da nam se pridružite u našoj brizi za održivost razvoja i pokušajima preobrazbe ekonomskog svijeta.



Naši inovativni, vedri i funkcionalni proizvodi, puni duha, idealni su za cijelu obitelj kao i individualce koji preferiraju aktivni životni ritam, a koji su uz to i ekološki osviješteni. Svi naši proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša, ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate, a naša „Zelena linija“ proizvedena je od recikliranog materijala dobivenog od PET ambalaže.



Za više modela i boja posjetite Internet stranicu www.svijet-beba.hr ili Facebook stranicu.