Najpovoljnija dječja robica svjetski poznatog brenda na Privon.hr

Najpovoljnija dječja robica svjetski poznatog brenda na Privon.hr


Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete - upravo s tom idejom 2004. nastaje Hallmark Babies, Hallmarkova modna marka namijenjena bebama i djeci do 8. godine. „Ljubav, briga i dodir“ tri su njihove temeljne vrijednosti.



Svaki predmet dizajniran je s ljubavlju, a stvaraju ih majke koje najbolje znaju potrebe roditelja i njihovih mališana. Uz najviše sigurnosne standarde i najkvalitetnije materijale, odjeća je nježna na dodir i vrlo udobna - a zahvaljujući Privonu, sad je i 50% povoljnija.



Odijevanje djeteta roditeljima, naročito majkama je posebno zadovoljstvo. Osim kvalitetom, Hallmark Babies odjeća ističe se i dizajnom - atraktivnim, veselim i jedinstvenim, koji će zadovoljiti i najviše estetske kriterije. Budući da članovi Privona kupuju iz udobnosti vlastitog doma s dostavom na željenu adresu, nova garderobica za vaše najmilije udaljena je samo par klikova mišem.



Hallmark Babies je jedan od najbrže rastućih brendova dječje odjeće sa prodajnim mjestima diljem Europe i Azije. U Hrvatskoj je dostupna ekskluzivno i samo za članove najvećeg hrvatskog online shopping kluba Privona.






KAKO KUPOVATI?


Članstvo u Privonu je besplatno i bez obaveze, a učlaniti se možete na Privon.hr. Kad se pridružite, moći ćete preko interneta kupovati posebne ponude s povoljnim cijenama. Svakog dana pristižu nove ponude, a vrijeme za kupovinu i dostupne količine su ograničeni.


Nakon što se besplatno učlanite, zavirite na Privon.hr i odaberite nešto iz ponude Hallmark Babies po cijenama sniženim do 50% i razveselite i sebe i svoju bebu!