Od petka do nedjelje dođite u Zagreb Arenu gdje vas očekuju štandovi sa svjetskim brandovima dječje opreme, puno zabave i dječjeg smijeha

Ljeto je u punom jeku ali i pripreme za 10. Sajam za bebe i 9. Dječji sajam koji se tradicionalno održava u Zagreb Areni od 21. do 23. rujna.

Organizatori sajma i generalni sponzor sajma HiPP ove godine pripremaju veliku zajedničku akciju o kojoj će te uskoro doznati više na www.hipp.hr ili www.djecjisajam.com.


Sve novosti, akcije i popuste koji će biti na ovogodišnjem sajmu pratite i na www.facebook.com/djecji.

Uključite se i u izbor za Lice sajma te omogućite svom mališanu da osvoji vrijedne nagrade. Fotografiju djeteta možete poslati na lice@djecjisajam.com. Sve upute su dostupne na web stranici sajma.

Velika vijest za sve buduće roditelje je predstavljanje poznatih svjetskih brandova dječje opreme i kolica koji su tek stigli na naše tržište, a za posjetitelje sajma će biti dostupni po posebnim sajamskim cijenama.

Kao i svake godine, sajam će imati i bogati festivalski program u kojem će nastupiti mališani iz Zagreba i okolice, a tu će se naravno naći i štand časopisa Moje dijete i portala Roditelji.hr na kojem ćete moći kupiti stare brojeve časopisa Moje dijete po vrlo povoljnoj cijeni.



Biti će to još jedan nezaboravan vikend, prepun pjesme, plesa i dječjeg smijeha!