Prisustvovali smo cjelodnevnom programu, s više od 30 različitih radionica i predavanja iz područja zdravog života u organizaciji magazina Sensa

Istraživanja pokazuju da način života koji obuhvaća zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu i brigu o psihičkom i emocionalnom zdravlju, produljuje život i čini ga kvalitetnijim. U svrhu promicanja zdravog načina života, magazin Sensa organizirao je 9. rujna u parku Maksimir Sensa dan, jedinstven cjelodnevni program, s više od 30 različitih radionica i predavanja iz područja zdravog života.



Sve su radionice bile besplatne, a događaj je imao i humanitarni karakter jer je sav prihod od prodaje Sensinih proizvoda doniran djeci, tj. udruzi“ Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu" (HURID).



Za djecu je na švicarskoj livadi pripremljen niz kreativnih radionica poput izrade kućica za ptice, crtanja, muzičke radionice gdje se sviralo, kao i mnoštvo igara poput skakanja u platnenim vrećama, potezanje konopa i ostalog tako da dječjeg smijeha nije nedostajalo, a to je svakako pridonijelo dobroj atmosferi Sensa dana.



U galeriji slika pogledajte kako nam je bilo na Sensinom danu...