Dragi roditelji, za naš fotonatječaj, Bebu Srpnja, ponovno se prijavilo puno prekrasnih mališana. A Beba Srpnja je...


Beba mjeseca srpnja prema ocjenama žirija portala Roditelji.hr, časopisa Moje dijete i vaših glasova je:




Nina Radić iz Labina









Nina i njezina obitelj osvojili su godišnju pretplatu na časopis Moje dijete i La Roche-Posay mlijeko za zaštitu djece na suncu te Gel za hidrataciju kože poslije sunčanja!






Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ Mlijeko za zaštitu od sunca



Osjetljiva dječja koža zaštićena je ovim mlijekom od opeklina i oštećenja stanica uzrokovanih UV-zrakama.



Optimalna SPF 50+ zaštita pojačana protiv UVA-zraka (stroža od europske preporuke), zahvaljujući patentiranom sustavu filtera Mexoplex® u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidativno djelovanje. Bez mirisa, bez parabena, s manje kemijskih filtera, ispitano na nikal (razine nikla zajamčeno su niže od granice za alergijsku reakciju koja se javlja u osjetljivih osoba).



Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno prije izlaganja. Ponavljajte nanošenje često i u obilatom sloju kako biste održali razinu zaštite, naročito nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom.





Posthelios Topivi gel - Hidratantna njega nakon sunčanja



Koža izložena suncu gubi svoju prirodnu vlagu i može se isušiti. Zato nakon sunčanja na kožu nanesite hidratantni gel koji će je rehidratizirati, nahraniti i umiriti. Bez parabena. Testirano na nikal: razine nikla zajamčeno su niže od granice za alergijsku reakciju koja se javlja u osjetljivih osoba.



Nanesite nakon tuširanja ili kupanja te nježno umasirajte.



Počinje prijava fotografija za Bebu Kolovoza


Sljedećih dana počet ćemo popunjavati i galeriju za Bebu Kolovoza te objavljivati već pristigle fotografije. Sve roditelje i bebe koji se žele ponovno natjecati u sljedećem mjesecu pozivamo da ponovno pošalju lijepu fotografiju bebe s potrebnim podacima (!!!!obavezno ime, prezime, grad i starost djeteta!!!!) do 20. kolovoza kad će započeti glasovanje za Bebu Kolovoza.