Dragi roditelji, za naš fotonatječaj, Bebu Lipnja, prijavilo se puno prekrasnih mališana što je vama, a i nama u žiriju opet otežalo biranje. Ipak, žiri je izdvojio pobjednika

Beba mjeseca lipnja prema ocjenama žirija portala Roditelji.hr, časopisa Moje dijete i vaših glasova je:




Valter Ivano Škrtić iz Zagreba








Valter i njegova obitelj osvojili su godišnju pretplatu na časopis Moje dijete i 2 EQUA bočice!






Trendi bočica za uživanje na plaži

Približava nam se vruće ljeto kad ćemo moći bezbrižno uživati na plaži. Omamljeni suncem i morem zaboravljamo na unos tekućine i tako nam se više puta dogodi da osjetimo veliku žeđ. To sada možemo spriječiti sa trendi EQUA bocom za vodu.

EQUA bočice za vodu su proizvedene iz ekološki besprijekornog i kvalitetnog materijala tritan kopoliestra marke Eastman Tritan, koji ne sadrži po zdravlje opasnu kemikaliju bisfenol A (kraće BPA).

EQUA boca se može upotrijebiti u svakoj prilici - bilo da idete na plažu, na trening, na posao ili dugačku romantičnu šetnju uz more. Uvijek je pri ruci, a usput i bolje izgleda od obične plastične boce. U mogućnosti je „pričuvati“ vaše omiljene hladne napitke s kojima se možete rashladiti u vrućim ljetnim danima. Ako volite otići na plažu u ranim jutarnjim satima onda u EQUA bocu nalijte kavu koja će vas sasvim sigurno razbuditi. Možete birati između različitih dizajna i dvije veličine (400 ml i 600 ml) koje će se svakako pokazati kao dobar i trendi suputnik kamo god se uputile.

EQUA boce možete nabaviti i na www.sensaklub.hr webshopu!




Počinje natjecanje za Bebu Srpnja


Sljedećih dana počet ćemo popunjavati i galeriju za Bebu Srpnja te objavljivati već pristigle fotografije. Sve roditelje i bebe koji se žele ponovno natjecati u sljedećem mjesecu pozivamo da ponovno pošalju lijepu fotografiju bebe s potrebnim podacima (!!!!obavezno ime, prezime, grad i starost djeteta!!!!) do 20. lipnja kad će započeti glasovanje za Bebu Srpnja.



Ovdje pročitajte uvjete natječaja!