Sajam Dani beba, djece i trudnica održava se od 2007. godine i do sada je održano 17 sajmova po dva puta godišnje u Zagrebu i jednom u Splitu. Od 2015. godine ovaj sajam dobiva i svoje varaždinsko izdanje.

Zagrebački sajam u Westgateu posjeti u prosjeku preko 80.000 posjetitelja, te time spada među najveće i najposjećenije sajmove bilo koje tematike u Hrvatskoj. U ugodnom prostoru Westgate Shopping Cityja posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore: BebeNova, BeSafe, Nestle, Lav Štedislav, MagicBaby i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobrojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

18-dani-beba-djece-i-trudnica

Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice i roditelje omogućuje roditeljima da se na jednom mjestu upoznaju s novim brendovima i proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude, što je vrlo važno u današnjim kriznim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju opreme za bebe upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje. Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će, osim u programu sajma, pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u.

Nakon ovog najvećeg sajma te tematike u regiji, slijedi varaždinsko izdanje sajma koji će se održati 16. i 17. svibnja u trgovačkom centru Lumini.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će obavještavati putem facebook profila www.facebook.com/Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.

Tekst i foto: Dani beba, djece i trudnica promo