Glasujte za svoje favorite do 31.5., a već 1.6. pogledajte tko je prva Beba mjeseca svibnja



Dragi roditelji,


iznimno nam je drago što ste s tolikim interesom, entuzijazmom i prije svega slatkim fotografijama vaših beba odlučili sudjelovati u našem natječaju Vaša beba na našoj naslovnici. Do traženog datuma, 20.5.2012., pristigla nam je čak 101 fotografija. Sve smo ih objavili i odmah uzdahnuli pred odlukama koje nam predstoje... konkurencija slatkih beba jako je velika i teško će biti odlučiti. :) U tome nam pomažete vi sa svojim glasovima koje ćemo na kraju mjeseca uzeti u obzir te ih pribrojiti ocjenama žirija redakcije Mojeg djeteta te portala Roditelji.hr.



Zahvaljujemo se na pohvalama za akciju kao i na vašim prijedlozima, primjedbama i upozorenjima oko načina glasovanja. Naime, portal je organizirao natječaj i glasovanje potpuno transparentno, što znači da se svaki glas koji pojedina slika dobije odmah registrira te se povećanje broja glasova može vidjeti odmah nakon glasovanja. Nakon glasovanja, s istog kompjutera moguće je ponovno glasovati za 24 sata.



Što se tiče primjedaba oko činjenice da je glasovanje moguće zlorabiti, nažalost ne postoji sustav koji bi mogao spriječiti, pratiti ni sankcionirati takve pokušaje. Uspjeh u glasovanju ovisi prije svega o angažmanu pojedinog glasača oko glasovanja što uključuje prikupljanje velikog broja glasača, prijatelja i rodbine te prije svega lobiranja putem društvenih mreža i pozivanja prijatelja na glasovanje.



Zato apeliramo na sve glasače da se angažiraju i uključe što više ljudi u glasovanje te na taj način povećaju svoje šanse! Također, ne zaboravite da glasovanje traje do 31.5. i da ćemo Bebu svibnja objaviti 1.6.! Sretno!



Roditelji.hr