Sudjelujte u velikom fotonatječaju u kojem ćemo birati najslađu bebu na području Republike Hrvatske. Glavna nagrada pobjedniku - Snimanje za naslovnicu časopisa Moje dijete!


Dragi naši roditelji fotoljupci,



na portalu Roditelji.hr imate priliku sudjelovati na uzbudljivom natjecanju beba u kojem vas očekuju brojna uzbuđenja, glasovanja i nagrade.



Vaš zadatak je jednostavan! Već danas na adresu urednistvo@roditelji.hr počnite slati slatke fotografije vaših beba, a objavljene ih potražite u galerijama slika fotonatječaja Najslađa beba 2012.



Svaki mjesec ćemo od poslanih fotografija izabirati Bebu mjeseca sve do prosinca kad će sve Bebe mjeseca ići u uži izbor, natjecati se za Najslađu bebu 2012. te imati priliku osvojiti snimanje za naslovnicu časopisa Moje dijete! Da, da, dobro ste pročitali... GLAVNA NAGRADA je slikanje vašeg djeteta za COVER!!!



UVJETI NATJEČAJA:




I. Svaki natjecatelj na natječaj može poslati najviše pet fotografija. U obzir će se uzimati fotografije djece koja nisu starija od godišta 2010. Svaki mjesec Ocjenjivačka komisija odabrat će fotografije koje zadovoljavaju uvjete ovog natječaja i objaviti ih na internetskoj stranici www.roditelji.hr na kojoj će među svim prispjelim fotografijama posjetitelji stranice birati najbolje fotografije.‬





Online glasovanje će trajati svaki mjesec od 20. do 30., odnosno 31. u mjesecu.





Glasovi publike zbrojit će se s glasovima stručnog žirija portala Roditelji.hr i redakcije časopisa Moje dijete i svakog 1. u mjesecu biti će odabrana beba svibnja, lipnja, srpnja, kolovoza, rujna, listopada, koja će biti objavljena na internetskoj stranici: www.roditelji.hr. Sve bebe koje budu proglašene bebom jednog mjeseca (svibanj – listopad) ulaze u završni krug natjecanja za NAJSLAĐU BEBU 2012. od 6. – 18. studenog 2012. Objava pobjednika/ce natječaja biti će 19. studenog 2012. Snimanje bebe za naslovnicu magazina Moje dijete održat će se prema dogovoru s roditeljima, a prema terminu od 26. studenog do 16. prosinca 2012.





II. ‪Natjecatelji su dužni poslati fotografije u elektronskom (digitalnom) obliku, na temu „NAJSLAĐA BEBA 2012“.‬





III. Fotonatječaj traje od 25. travnja do 20. listopada 2012.‬





IV. Fotografije možete slati svaki mjesec, od 1. do 20. u mjesecu.‬





V. Dobitnici nagrade predaju organizatoru isključivo i neograničeno (prostorno i vremensko) pravo korištenja i pravo prerade fotografija i njihovo korištenje.‬





Fotografije se šalju elektronskom poštom na adresu urednistvo@roditelji.hr. Pripazite da fotografije djece koje šaljete budu primjerene objavljivanju u javnom mediju. Uredništvo portala Roditelji.hr i magazina Moje dijete zadržava pravo neobjavljivanja fotografija koje smatra neprimjerenim ili vulgarnim.



Jednom poslane i objavljene fotografije u proteklom mjesecu (do 20. u mjesecu) ne ulaze u natjecanje za sljedeći mjesec. Želite li sudjelovati ponovno u natjecanju za sljedeći mjesec, pošaljite novu fotografiju!





VI. ‪Fotografije je potrebno imenovati na način da se navedu sljedeće informacije:‬



· ime i prezime jednog roditelja (roditelj:...)‬



· ime i prezime djeteta (dijete:....)‬



· datum rođenja djeteta‬, starost u mjesecima



· spol djeteta



. adresa stanovanja‬



. adresa elektorničke pošte



· ‪broj telefona za kontakt‬



Fotografije koje neće imati sve potrebne podatke nećemo uzeti u obzir za natjecanje!





VII. ‪Glasovanje za najslađu bebu mjeseca održat će se svaki mjesec od 20. – 30., odnosno 31. u mjesecu. Glasovi publike zbrojit će se s glasovima stručnog žirija portala Roditelji.hr i redakcije časopisa Moje dijete i svakog 1. u mjesecu biti će odabrana Beba svibnja, lipnja, srpnja, kolovoza, rujna i listopada koja će biti objavljena na internetskoj stranici: www.roditelji.hr.





VIII. ‪Sve fotografije beba pobjednika/ca mjeseca biti će uključene u završno natjecanje za Najslađu bebu 2012.‬





IX. ‪NAGRADE:‬





GLAVNA NAGRADA: PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE ZA NASLOVNICU MAGAZINA MOJE DIJETE siječanj 2013. godine + veliki sponzorski paket proizvoda.





MJESEČNA NAGRADA : svaka izabrana beba mjeseca dobiva veliki sponzorski paket proizvoda + godišnja pretplata na časopis Moje dijete.





X. ‪Pravo na sudjelovanje imaju sve pravne i fizičke osobe RH. Svi sudionici natječaja slanjem fotografija svog djeteta pristaju na navedena pravila kao i na konačnu odluku ocjenjivačke komisije.‬





XI. ‪Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo korištenja objavljenih sadržaja u promotivne svrhe portfolia Adria Media Zagreb d.o.o..‬



* Slanjem fotografije roditelj pristaje da se slika djeteta objavi na stranici Roditelji.hr



* Slanjem fotografije roditelj pristaje da dijete bude izabrano za slikanje za naslovnicu, sudjeluje na snimanju i bude objavljeno na naslovnici časopisa Moje dijete.



* Troškovi puta, dolaska i smještaja roditelja i djeteta u Zagrebu radi snimanja COVERA snose roditelji!



Svoje glasove ćete davati na sljedeći način:


Slanje fotografija do 20.5. - GLASOVANJE - Objavljivanje Bebe svibnja 1.6.!


Slanje fotografija do 20.6. - GLASOVANJE - Objavljivanje Bebe lipnja 2.7.!


Slanje fotografija do 20.7. - GLASOVANJE - Objavljivanje Bebe srpnja 1.8.!


Slanje fotografija do 20.8. - GLASOVANJE - Objavljivanje Bebe kolovoza 3.9.!


Slanje fotografija do 20.9 - GLASOVANJE - Objavljivanje Bebe rujna 1.10.!


Slanje fotografija do 20.10 - GLASOVANJE - Objavljivanje Bebe listopada 5.11.!