Predavanje o cijepljenju djece

Pozivamo vas na besplatno predavanje dr. sc. Lidije Gajski na temu cijepljenja djece u četvrtak 3. svibnja 2011. u Makronovi (Zagreb)

Zanima li vas tema o cijepljenju djece, sami ste puni dvojbi i pitanja, zanimat će vas predavanje u četvrtak, 3.5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 72/I (Zagreb). Predavanje na temu “Cijepljenje – spas od zaraznih bolesti ili nepotreban rizik” održat će poznata liječnica i autorica dr. sc. Lidija Gajski.

Roditelji sve češće žele više informacija o cjepivima, njihovim rizicima i djelotvornosti. Dr. Gajski će na predavanju iscrpno i na temelju iskustava i istraživanja govoriti o ovoj važnoj i kontroverznoj temi.

 Izravni dokazi o djelotvornosti cjepiva u sprečavanju zaraznih bolesti redovito ne postoje, a raste broj izvještaja o štetnim učincima cjepiva, kao i sumnje u njihovu povezanost s autoimunim i degenerativnim bolestima. Brojne zemlje nemaju zakonsku obavezu cijepljenja; je li došlo vrijeme da je i mi u Hrvatskoj preispitamo? Njezino mišljenje o cjepljenju možete čitati i u novom broju časopisa Moje dijete, a na predavanju ćete imati i mogućnost sami postaviti pitanja liječnici.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Plesna haljina žutog maslačka u ZKL-u

Zagrebačkom kazalištu lutaka velika je čast predstaviti novu premijeru, koja će se održati u petak…

Kamo za vikend? Na Elle Boutique gdje vas očekuje 100% hrvatski dizajn

Samo ove subote, 16. studenoga, i u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu najbolji…

Sinkovići objavili: Male crvene pande zvat će se Dudek i Regica

Četveromjesečni blizanci crvenih pandi iz Zoološkog vrta grada Zagreba dobili su imena Dudek i Regica.…

Nagrađeni 'Posteri' mira izražavaju dječju empatiju i ljubav

Djeca iz više od 180 zemalja u svijetu, ali i iz cijele Hrvatske, svojim likovnim…