Saznajte više o preduvjetima cjelovitog razvoja djeteta. Darujemo ulaznice!

U proteklih desetak godina došlo je do prave eksplozije znanstvenih spoznaja o tome kako prvi mjeseci i godine djetetovog života duboko određuju osobnost djeteta za cijeli život. Napokon su se spoznali uvjeti roditeljstva koje djetetov sustav zahtijeva za svoj optimalan razvoj u psihološkom i emocionalnom smislu, koji ga oblikuju kao osobu i određuju za cijeli život.


Raduje što su sve spoznaje samo potvrda ugrađenog intuitivnog roditeljstva koje nosimo u sebi, a s kojim nekada nismo dovoljno povezani, često zbog krivih instrukcija ili loših iskustava vlastitog djetinjstva. Roditeljstvo ne mora biti teško i naporno niti roditeljima, a niti djeci. Mala djeca ne moraju biti mali problem, a velika veliki. Roditeljstvo može i treba biti iskustvo ispunjenja za sve, ukoliko razumijemo kako dijete funkcionira.



Ovo predavanje ima za cilj približiti današnjim roditeljima najnovije spoznaje što dijete treba od njih za svoj cjeloviti razvoj i kako roditelji mogu doprinijeti da se djetetova osobnost razvije u svom potencijalu. Predavanje je namijenjeno budućim roditeljima u fazi trudnoće i roditeljima djece do 6 godina.



Predavanje će se održati u petak 9.3. od 18 do 21 sat na adresi: Slavonska avenija 3, Zagreb (iza MUP-a na Heinzelovoj - na katu centra AvenueBALL).



Za sudjelovanje na predavanju potrebno se prijaviti preko prijavnice na www.prirodnoroditeljstvo.com Kotizacija iznosi 150 kuna. Sudjelovanjem na ovom predavanju ostvaruje se pravo na popust od 200 kn na ciklus Radionica i predavanja "Roditeljstvo 0-6g".



Poklanjamo 4 ulaznice za predavanje


Za one koji će biti najbrži i točno ispuniti naš mali zadatak, poklanjamo 4 ulaznice za navedeno predavanje. Svaki dobitnik ulaznice na predavanje može povesti jednu odraslu osobu gratis. Predavanje se bavi ozbiljnim sadržajem namjenjenim roditeljima i nije zanimljivo djeci!




Vaš zadatak je lak. Dovršite sljedeću rečenicu:


"Ipak, u svojoj je osnovi plakanje najčešće uzrokovano nemogućnošću bebe da se...


Nastavak rečenice koju tražimo nalazi se u tekstu Tomislava Kuljiša


"Zašto dijete ne želi zaspati?"



Šaljite vaše odgovore na e-mail: urednistvo@roditelji.hr


Dobitnike ulaznica ćemo objaviti u četvrtak 8. ožujka. Sretno!!!



Dobitnici ulaznica su:


Danijela Zefić


Maja Jelčić


Jasna Petrović



Imena dobitnica ulaznica nalazit će se na popisu. Javite se prije početka radionice na navedenoj adresi održavanja radionice!