Humanitarni projekt „Ja volim vrtić!“

Pampers i dm pokrenuli humanitarni projekt za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj

S prvim danom 2012. godine pokrenut je humanitarni projekt Pampersa i dm-a za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj.

U sklopu projekta „Ja volim vrtić!“, za kupnju svakog pakiranja Pampersovih pelena u dm-u do 29. veljače 2012. Pampers i dm će donirati po četiri kune projektu potpore dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Procjenjuje se da će ukupna donacija dosegnuti iznos od 400.000 kuna. Po dva vrtića iz svake hrvatske regije (ukupno pet regija) s najviše glasova primit će vrijednu potporu u očekivanom iznosu od oko 40.000 kn.

Putem akcije „Ja volim vrtić!“ Pampers i dm nastoje zadovoljiti potrebe djece vrtićke dobi s ciljem poticanja i unaprjeđivanja njihovog psihofizičkog i emocionalnog razvoja. Zajedničkim snagama žele pridonijeti što veselijem i sretnijem boravku djece u vrtiću.

Prijava vrtića

Za sudjelovanje u humanitarnom projektu „Ja volim vrtić!“ mogu se do 31. siječnja 2012. godine prijaviti svi dječji vrtići u Hrvatskoj čiji su podaci dostupni na internetskoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Dovoljno je Zahtjev za sudjelovanjem, zajedno s fotografijama vrtića poslati na adresu: MPG d.o.o., Banjavčićeva 22, 10000 Zagreb uz naznaku “Ja volim vrtić!”.

Svi prijavljeni vrtići biti će objavljeni na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku.

Glasaj za svoj vrtić!

Odmah nakon potvrde o prijavi prikupljanje glasova za vrtić bit će moguće na Pampersovom Facebooku do 29. veljače 2012. Isključivo za prijavljene vrtiće glasati se može i slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja:

ime vrtića, mjesto, ime i prezime na broj 61005 (0,84 kn sa PDV-om).

Svi prijavljeni vrtići biti će objavljeni na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku. Po dva vrtića iz svake hrvatske regije (ukupno pet regija) s najviše glasova primit će vrijednu potporu u očekivanom iznosu od oko 40.000 kn.

Pampers i dm žele ovom akcijom pomoći vrtićima diljem Hrvatske, a najmlađima darivati još više radosti, veselja i lijepih uspomena tijekom njihovog djetinjstva. Više informacija potražite na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku.

Prijave vrtića traju do veljače, glasanje na Pampersovom Facebooku traje do ožujka, 2012.

Pročitajte i:

Put do emocionalno inteligentnog djeteta otkrijte na konferenciji Mliječni zub

Do 31. siječnja možete iskoristiti 10 posto popusta na nezaobilaznu konferenciju Kako odgojiti emocionalno inteligentno…

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od…

Djeco, jeste li za kreativno druženje s ludim klobučarom?

Etnografski muzej u Zagrebu poziva na ludozabavni program za djecu uz izložbu “Kapa dolje! Priča…

dijete s ADHD-om u skoli

Savjetovanje za povećanje motivacije i samokontrole djeteta s ADHD-om u školi i svakodnevnim obvezama

Savjetovanje za roditelje “Povećanje motivacije i samokontrole djeteta u školi i svakodnevnim obvezama” posvećeno djeci…