Sensa vikend – odmor za svakoga

U prekrasnoj prirodi gornjeg Međimurja, u Spa & Sport Resortu Sveti Martin održan je 10. Sensa vikend

Opuštajući odmor u upotpunjen raznolikim radionicama i praktičnim predavanjima namijenjenim radu na sebi danas bi si svatko trebao povremeno priuštiti. Uz već stalan program vježbanja joge i pilatesa, life coachinga te energetske relaksacije, na rasporedu je na zadnjem vikendu bila i radionica akupresure te fusion plesa.

Jutarnji satovi tjelovježbe bili su posebni jer su ih vodila čak tri predavača, instruktorica joge Irena Bartolec, instruktori pilatesa Mirela Anić Tarle i Igor Jukić.
Life coach Tatjana Divjak na svojoj je radionici polaznicima pomogla u izradi vision boarda – maštovite ploče ispunjene intuitivno odabranim slikama i pozitivnim riječima koja će ih pratiti i podržavati u ispunjenju ciljeva u idućoj godini. Za ostvarenje budućih želja pobrinula se i instruktorica plesa Iva Juršić Uravić s kojom su polaznici ‘otplesali’ svoje ciljeve. Na zabavan način, uz smijeh i ples pokazala je sudionicima kako izraziti emocije i zamišljene ciljeve uz pomoć pokreta.

Na jednostavan i pristupačan način, sudionici su zavirili i u drevnu tehniku samoiscjeljivanja. Savjetnica za prirodnu medicinu Željka Ciganović podučila je polaznike na satu akupresure kako da ublaže i riješe se brojnih zdravstvenih tegoba pritiscima na akutočke na dlanovima i stopalima. Na samom početku vikenda kao i na kraju, polaznike je posebnom metodom relaksacije opustio i ispunio svježom energijom energetski stručnjak Mirko Vragović.

Iako su dani Vikenda bili ispunjeni bogatim programom, obavezan je bio i posjet wellness i spa oazi. U velikom hotelskom wellness centru polaznici su uživali u ljekovitim darovima termalne vode u nekoliko unutarnjih bazena te u različitim saunama, dok su ljubitelji prirode svoje avanturističke porive upotpunili igranjem golfa, šetnjom šumama i livadama oko hotela, te na okolnim gospodarskim imanjima koja su im pružila dodatne gastronomske i sportske užitke.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Otvoreno predavanje: Zašto je važno poticati pravilan senzomotorički razvoj beba od rođenja?

Pozivamo buduće roditelje i roditelje tek rođenih beba da se na otvorenom predavanju upoznaju s…

Besplatni maraton domaćeg filma za sve generacije

Sve je bliže Noć hrvatskog filma i novih medija, pogledajte što će se sve naći…

„Zemlja – svemirski dragulj“ - astronomski show za starije od deset

Povodom Tjedna geoznanosti, u petak, 18. listopada 2019. godine, u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka…

Odgovorno izvještavanje može pomoći u prevenciji samoubojstava

U povodu obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Grad Zagreb i Centar za zdravlje mladih organizirali…