Sensa vikend – odmor za svakoga

U prekrasnoj prirodi gornjeg Međimurja, u Spa & Sport Resortu Sveti Martin održan je 10. Sensa vikend

Opuštajući odmor u upotpunjen raznolikim radionicama i praktičnim predavanjima namijenjenim radu na sebi danas bi si svatko trebao povremeno priuštiti. Uz već stalan program vježbanja joge i pilatesa, life coachinga te energetske relaksacije, na rasporedu je na zadnjem vikendu bila i radionica akupresure te fusion plesa.

Jutarnji satovi tjelovježbe bili su posebni jer su ih vodila čak tri predavača, instruktorica joge Irena Bartolec, instruktori pilatesa Mirela Anić Tarle i Igor Jukić.
Life coach Tatjana Divjak na svojoj je radionici polaznicima pomogla u izradi vision boarda – maštovite ploče ispunjene intuitivno odabranim slikama i pozitivnim riječima koja će ih pratiti i podržavati u ispunjenju ciljeva u idućoj godini. Za ostvarenje budućih želja pobrinula se i instruktorica plesa Iva Juršić Uravić s kojom su polaznici ‘otplesali’ svoje ciljeve. Na zabavan način, uz smijeh i ples pokazala je sudionicima kako izraziti emocije i zamišljene ciljeve uz pomoć pokreta.

Na jednostavan i pristupačan način, sudionici su zavirili i u drevnu tehniku samoiscjeljivanja. Savjetnica za prirodnu medicinu Željka Ciganović podučila je polaznike na satu akupresure kako da ublaže i riješe se brojnih zdravstvenih tegoba pritiscima na akutočke na dlanovima i stopalima. Na samom početku vikenda kao i na kraju, polaznike je posebnom metodom relaksacije opustio i ispunio svježom energijom energetski stručnjak Mirko Vragović.

Iako su dani Vikenda bili ispunjeni bogatim programom, obavezan je bio i posjet wellness i spa oazi. U velikom hotelskom wellness centru polaznici su uživali u ljekovitim darovima termalne vode u nekoliko unutarnjih bazena te u različitim saunama, dok su ljubitelji prirode svoje avanturističke porive upotpunili igranjem golfa, šetnjom šumama i livadama oko hotela, te na okolnim gospodarskim imanjima koja su im pružila dodatne gastronomske i sportske užitke.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Edicija 12 National Geographic knjiga da djecu

National Geographic i Egmont predstavljaju prvu od dvanaest knjiga za djecu naslova 'Zašto sam ja čovjek?'

Od 22. veljače na kioscima potražite kolekciju National Geographic knjiga za djecu u kojima će…

Ove je godine svim srednjoškolcima dostupna besplatna prevencija raka uzrokovanog HPV-om

U sklopu javnozdravstvene kampanje „Druga prilika“, građani će na stručnoj javnoj tribini moći doznati sve…

MUSORGSKI ROCKS - Epski glazbeni dvoboj Filharmonije i Rock Banda u Off ciklusu Lisinskog

Ako ste ljubitelji glazbe, posebice one dobre, ovo bi mogla biti poslastica za cijelu obitelj.…

Radionice za djecu o emocijama

Radionice za djecu o emocijama uz pomoć „Emociometra inspektora Kroka“

Nakon prošlogodišnjih uspješnih ciklusa radionica za djecu u zagrebačkom Centru za psihološku podršku i razvoj „Pričaj…