U novom broju, od 12. prosinca, Lisa vam daruje cijelu kutiju keksa Oreo. Požurite na kiosk, jer svi mi imamo svoje omiljene rituale.

Neki su veliki za koje se ozbiljno spremamo i koje smo možda i naslijedili, a neki su sitni, svakodnevni, samo nama znani. Ali, od nedavno, svi stanovnici Hrvatske imaju priliku uživati u slatkom malom Oreo ritualu koji je već cijeli svijet zavolio i prihvatio.
Riječ je o jedinstvenom načinu na koji se jede Oreo keks. Ovaj višeslojni biskvit se prvo zavrti, a potom se središnji ukusni, nježni mliječni sloj poliže. Preostali odvojeni keksi od tamne čokolade se umaču u mlijeko i sa slašću kušaju. I tako se igra završava, ali počinje ljubav prema novom ritualu koji ćete sigurno poželjeti ponoviti.
I upravo zbog toga, Oreo je za kratko vrijeme nakon lansiranja, postao jedan od omiljenih keksa u Hrvatskoj. Ovaj, “Mlijeeku najdraži keks”, brzo osvaja domove i najmlađe, to je sigurno.







Dovoljno je i reći da, kada bi sve OREO kekse proizvedene od 1912. do danas poredali u vis, jedan na drugi, oni bi čak pet puta stigli od Zemlje do Mjeseca.
Vi ne morate poći na tako dug i kompliciran put. Dovoljno je da od 12. prosinca na svim kioscima potražite vašu omiljenu Lisu, uz koju ćete dobiti
uranjeni božićni dar - prepoznatljivo plavo pakiranje Oreo keksa .
Ako ga do sada niste probali, pokušajte odgonetnuti u čemu je tajna uspjeha. Je li zaista taj ritual tako zarazan ili je to samo maštovit put do jedinstvenog okusa?
Kako god bilo, sigurni smo da će Vam, jednako kao i mlijeku, Oreo postati najbolji prijatelj.