I tate znaju kuhati

Svakom tati se dogodilo da je ostao sam kod kuće s djecom i morao smisliti kako će nahraniti gladna usta. Ova kuharica je spasonosno rješenje

Ako Tata ne zna ni ispeći jaje, a kamoli pripremiti špagete, uz ovu će kuharicu naučiti i više od toga! Ne samo da će djecu nahraniti ukusnim jelima koja djeca vole, uz ovu knjigu neće mu ponestati ni ideja i neće se morati pitati: Što ćemo jesti? Naučit će pripremiti dječju rođendansku zabavu i tortu, raditi hamburgere, ali i večeru za goste.

Tate za Tatu!

U ovoj su knjizi prikupljeni recepti mnogo očeva, razne dobi i profesija. Različito im je i bračno stanje, radno vrijeme, ali i broj te dob djece. Ono što im je zajedničko jest upravo ljubav prema djeci, ali i ljubav prema kuhanju. Svima im je zajedničko i to da imaju po dva-tri omiljena recepta koja njihova djeca obožavaju jesti. Mnoge od tih recepata naći ćete u ovoj knjizi.

Kuharica za početnike i jednostavna jela

U knjizi se nalaze i recepti za jela kojih se većina čitatelja vjerojatno sjeća iz djetinjstva i koja se redovito pojavljuju u hrvatskim kuhinjama, ali ne nužno i u kuharicama, poput francuskog krumpira, griza na mlijeku ili ćevapčića. Osim što je ova knjiga s jedne strane poput ABC početnice, ona nudi i uglavnom jednostavne recepte s raznih strana svijeta za one koji žele proširiti vidike i iskušati nešto novo.

Recepti su vrlo jednostavni, pa neka objašnjenja o pripremi nisu potrebna svakome. No ona su tu zbog onih očeva, ali i majki, koji su početnici te im takva kuharica pomaže da se ohrabre i počnu uživati u kuhanju.

Kuharica za tate, autorice Helene Kralj, nastala je kao rezultat pisanja i kreiranja blog-stranice www.kuharicazadjecu.blog.hr koji svakim danom ima sve više poklonika te se nalazi na cool listi najzanimljivijih i najčitanijih blogova.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Kamo za vikend? U Osijek, na Sajam vjenčanja!

Dođite ovaj vikend na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte…

Egzotična zima s zanimljivim programom o grabežljivcima u ZOO vrtu grada Zagreba

Ovaj vikend u Zoološkom vrtu grada Zagreba počinje Egzotična zima – edukativni program koji svaki…

Besplatna radionica brzog čitanja i mudrog učenja

Želite li naučiti tehnike brzog čitanja? Želite li bolje razumjeti ono što pročitate? Želite li…

Nasmijte se do suza na predstavi 'Kod kuće je najgore'

Veliki hit prema djelu E. Kishona "Kod kuće je najgore" ponovno na daskama Knapa! I…