Svakom tati se dogodilo da je ostao sam kod kuće s djecom i morao smisliti kako će nahraniti gladna usta. Ova kuharica je spasonosno rješenje

Ako Tata ne zna ni ispeći jaje, a kamoli pripremiti špagete, uz ovu će kuharicu naučiti i više od toga! Ne samo da će djecu nahraniti ukusnim jelima koja djeca vole, uz ovu knjigu neće mu ponestati ni ideja i neće se morati pitati: Što ćemo jesti? Naučit će pripremiti dječju rođendansku zabavu i tortu, raditi hamburgere, ali i večeru za goste.

Tate za Tatu!

U ovoj su knjizi prikupljeni recepti mnogo očeva, razne dobi i profesija. Različito im je i bračno stanje, radno vrijeme, ali i broj te dob djece. Ono što im je zajedničko jest upravo ljubav prema djeci, ali i ljubav prema kuhanju. Svima im je zajedničko i to da imaju po dva-tri omiljena recepta koja njihova djeca obožavaju jesti. Mnoge od tih recepata naći ćete u ovoj knjizi.



Kuharica za početnike i jednostavna jela


U knjizi se nalaze i recepti za jela kojih se većina čitatelja vjerojatno sjeća iz djetinjstva i koja se redovito pojavljuju u hrvatskim kuhinjama, ali ne nužno i u kuharicama, poput francuskog krumpira, griza na mlijeku ili ćevapčića. Osim što je ova knjiga s jedne strane poput ABC početnice, ona nudi i uglavnom jednostavne recepte s raznih strana svijeta za one koji žele proširiti vidike i iskušati nešto novo.

Recepti su vrlo jednostavni, pa neka objašnjenja o pripremi nisu potrebna svakome. No ona su tu zbog onih očeva, ali i majki, koji su početnici te im takva kuharica pomaže da se ohrabre i počnu uživati u kuhanju.



Kuharica za tate, autorice Helene Kralj, nastala je kao rezultat pisanja i kreiranja blog-stranice www.kuharicazadjecu.blog.hr koji svakim danom ima sve više poklonika te se nalazi na cool listi najzanimljivijih i najčitanijih blogova.