Najtvrdokornije mrlje na robici naših mališana zahtijevaju moćne deterdžente. Ariel 3D Activ superioran je prašak za rublje s novom tehnologijom pranja

Znanost i 3D tehnologije sve su više prisutni u našim životima, ne samo putem zabavnih aplikacija, 3D televizora ili kompjuterskih igrica, nego i u praktičnim i svakodnevnim situacijama u našim kućanstvima.



Rješenje za najtvrdokornije mrlje


Kroz desetljeća smo prihvaćali da postoje mrlje kojih se jednostavno ne možemo riješiti. Kako bi uspješno odgovorili tom izazovu i dobili detaljniji uvid u njegu tkanina, Arielovi su istraživači upotrijebili 3D tehnologije.


Cilj je bio jedan - proučavajući različite slojeve materijala u potpunosti razumjeti mrlje bolje nego bilo tko ranije. Kao rezultat istraživanja nastao je novi Ariel 3D Activ, s jedinstvenom formulom koja pomaže ukloniti odbijajući efekt između vlakana i sredstva za pranje te duboko prodire u materijale kako bi ih ostavila savršeno čistima.






Revolucionarni Ariel s 3D Activ s aktivnom tehnologijom javnosti je predstavljen u Wine&Gastro akademiji uz voditeljicu događaja Antoniju Stupar i molekularnog gastronoma Marina Rendića. Po prvi put, prezentirane su istinske 3D inovacije u kućanstvu te je uz živo iskustvo otkriveno kako pravilno njegovati bogatstvo detalja, briljantnu boju, savršenu formu i dubinu tkanina.



Uskoro će naša djeca planirati svoje živote u tri potpune dimenzije. Kakva će to budućnost biti? Još ne znamo, ali jedno je sigurno - uz Ariel 3D Activ živjet ćemo je u savršeno čistoj odjeći.



Lajkajte Ariel na Facebooku:



http://www.facebook.com/InovacijeZaZene