Od sada i u tubi od 50 ml za nezaboravan osjećaj prirodno lijepe i njegovane kože

Melem je izvorni hrvatski proizvod koji je prema vlastitoj recepturi 1977. godine stvorio inovator Ninko Nikšić nazvavši ga Zagrebački Melem. Nikšić je kao kemijski inženjer tijekom svoje bogate karijere boravio u Njemačkoj i Australiji, gdje je radio na razvoju proizvoda u “Imperial Chemical Industry” i predavao na “Royal Melbourne Institute of Technology”.



Melem ZA TRUDNICE I RODILJE


Melem je potpuno neškodljiv za majke i za bebe! Kontinuiranom i svakodnevnom upotrebom Melem vraća elastičnost koži, a time i ubrzava njezino obnavljanje.


Djelotvornost Melema ispitana je u Bolnici Kopar u Sloveniji na rodiljama i potvrđena je njegova djelotvornost i neškodljivost i za majku i za dijete.



Prevencija strija - sprječava nastanak strija na bedrima i trbuhu, njeguje, obnavlja i poboljšava strukturu kože i vraća joj mekoću i elastičnost.



Kod dojenja - svojom podatnošću Melem ublažava osjećaj nadraženosti bradavica i areola. pospješuje zarastanje ranica, čini kožu dojki mekom i elastičnom. Melem se maže više puta dnevno na bradavice i nije ga potrebno ispirati jer je potpuno neškodljiv za novorođeno dijete.




Melem ZA BEBE I DJECU


Melem je idealna krema za njegu dječje kože, jer štiti od djelovanja vlage i sprječava dodir kože sa štetnim tvarima. Melem djeluje blagotvorno, umiruje nadraženu kožu, a istovremeno intenzivno regenerira i hrani nježnu bebinu kožu.



Za nježnu kožu: nakon kupanja, prije spavanja, za njegu osjetljive dječje kože


Za meku kožu: za sprječavanje manjeg pelenskog osipa i crvenila stražnjice


Za glatku kožu: bezbrižno na zraku jer pouzdano štiti od vanjskih utjecaja (vjetar, hladnoća, grijanje)


Za elastičnu kožu: suhoća zraka isušuje osjetljivu dječju kožu dok ju Melem štiti i sprječava daljnje prekomjerno isušivanje




DOZIRANJE MELEMA



  • Melem se, s obzirom na 100% aktivni sastav, nanosi u vrlo malim količinama i u vrlo tankom sloju. Primjerice, kako biste zaštitili obje ruke, dovoljno je uzeti količinu proizvoda veličine zrna riže. U tako malim količinama Melem pruža dovoljan učinak te pruža ugodan baršunasti osjećaj na koži. Ukoliko dvije do tri minute nakon mazanja imate osjećaj masnih ruku –znači da ste uporabili previše Melema.


  • Potrebnu količinu proizvoda zagrijte između dlanova jer se Melem najbolje razmazuje na temperaturi tijela.



  • Za brže rezultate i pojačani učinak koristite Melem 2-3 puta dnevno, a prema potrebi češće.