Bekutan i Frutek su za svoje vjerne kupce pripremili lijepa iznenađenja. Dovoljno je skupljati račune kupljenih proizvoda i na poklon ćete dobiti lijepe darove


Dragi roditelji,


kupujte svoje omiljene Frutek i Becutan proizvode na Billa prodajnim mjestima i u periodu od 07.04. do 07.06.2011. skupljajte račune. Kada ih skupite dovoljno za željeni poklon, spremite ih u omotnicu i zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i br. telefona) pošaljite na našu adresu
(Orbico d.o.o., Škorpikova 3a, 10000 Zagreb).




1. Za kupnju proizvoda Becutan i/ili Frutek u minimalnoj vrijednosti 100,00 kn, na poklon ćete dobiti poklon paket (6 Frutek BIO kašica 120g, Becutan šampon s kamilicom 200 ml, Becutan vitaminska krema 30 ml i Becutan ručnik).





2. Za kupnju proizvoda Becutan i/ili Frutek u minimalnoj vrijednosti 200,00 kn, na poklon ćete dobiti Barbie ili Spiderman bazen s obručima.





3. Za kupnju proizvoda Becutan i/ili Frutek u minimalnoj vrijednosti 300,00 kn, na poklon ćete dobiti Fisher-Price Lončić Sveznalicu.





4. Za kupnju proizvoda Becutan i/ili Frutek u minimalnoj vrijednosti 400,00 kn, na poklon ćete dobiti Fisher-Price Psića Sveznalicu.





U periodu promocije u akciji možete sudjelovati i nekoliko puta.



Pokloni stižu na Vašu kućnu adresu.
Više informacija potražite u vašoj Bill-i.

Hvala na povjerenju!
Becutan& Frutek