Pozivamo sve zaljubljenike bicikliste da sa svojim obiteljima i prijateljima 7. svibnja sudjeluju na tradicionalnoj SOS biciklijadi SOS Dječjeg sela Lekenik kroz turopoljske šume...

SOS biciklijada, kao izvanredna prilika za druženje, igranje i odmaranje u prirodi, svake godine okuplja sve veći broj poklonika bicikliranja, zdravog života i istinskih ljubitelja prirode i turopoljskog kraja. Ove godine biciklijada će se održati 7. svibnja 2011. sa startom u 10 h, u SOS Dječjem selu Lekenik.


Tradicionalno odredište biciklijade
SOS Dječje selo Lekenik godišnje organizira nekoliko biciklijada po turopoljskim šumama, a cilj svake biciklijade jest 10 kilometara udaljena šumarska kućica koja se nalazi na rijeci Odri, do koje svi okupljeni biciklisti dolaze kroz šumu, makadamskom cestom.
Na cilju sve bicikliste čeka zasluženo osvježenje, odmor i igre na otvorenom. Završetak programa očekuje se oko 15 sati .

Ako se ne možete pridružiti biciklijadi, a voljeli biste podržati ovu manifestaciju te možda pomoći u kupnji rezervnih dijelova, kaciga, guma i novih bicikala kako bi mali biciklisti bili spremni za sve naredne biciklijade,novac možete donirati i na web stranici sela: http://www.sos-dsh.hr/hr/donacije.aspx

U slučaju izrazito nepovoljna vremena, informacije o održavanju biciklijade bit će objavljene na www.sos-dsh.hr.


Radujemo se Vašem dolasku!