Humanitarni Koncert za život

Zagrebačka filharmonija i Zaklada Ana Rukavina po treći puta organiziraju koncert u sjećanje na prerano preminule Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja

Suradnja Zagrebačke filharmonije i Zaklade Ana Rukavina potekla je na inicijativu pokojnog maestra Šuteja koji je još za vrijeme liječenja u SAD-u najavio podršku radu Zaklade svojim nastupima. Na žalost, uvaženi dirigent više nije s nama, ali njegovo i Anino ime ponovno će nas okupiti na velikom dobrotvornom koncertu za pomoć proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.

” Koncert za život ”

održat će se u utorak, 29. ožujka 2011. godine s početkom u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa slijedećim programom:

Carl Orff CARMINA BURANA

kantata za sole, zbor i orkestar

Na koncertu će pod ravnateljem maestra Perry Soa uz Zagrebačku filharmoniju nastupiti solisti: Ivana Lazar, sopran, Ljubomir Puškarić, bariton, Marko Cvetko, tenor, te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić.

Koncert je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića i pokroviteljstvom Grada Zagreba. Prihod od ulaznica donirat će se Zakladi koja će ostvareni iznos iskoristiti za HLA tipizaciju uzoraka krvi potencijalnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.

Ulaznice se prodaju po 80 i 100 kuna na blagajni KD „Vatroslava Lisinskog“ ili na www.ulaznice.com.hr/paganini/prostor.jsp

Preporučujemo

Pročitajte i:

Nagrađeni 'Posteri' mira izražavaju dječju empatiju i ljubav

Djeca iz više od 180 zemalja u svijetu, ali i iz cijele Hrvatske, svojim likovnim…

Luka Modrić u nedjelju gostuje na Interliberu

Ionako veliku gužvu na Interliberu ove će nedjelje dodatno zakuhati Luka Modrić i njegova autobiografija.…

Monika Leskovar humanitarni koncert

Mlada majka Monika Leskovar glazbenu čaroliju poklanja djeci oboljeloj od raka

Jedna od najboljih hrvatskih violončelistica Monika Leskovar s veseljem se priprema za humanitarni koncert koji…

predstava 'Naš zeleni svijet'

Dođite na eko-edukativnu predstavu "Naš zeleni svijet"

Najnovija EKO edukativna predstava Kazališta Smješko na zanimljiv i zabavan način educira predškolsku djecu i…