Jesam li trudna? Hm… ma ne, ovaj… Kako se uspješno izvući?

Trudni ste, ali to nikako ne želite još reći? Inspirirajte se našim super prijedlozima laži

Izgubljena oklada - Svejedno je što ćete izmisliti važno je da ne smijete piti alkohol sljedeća dva mjeseca. To se može protegnuti i na tri, a onda ćete već nekako objasniti.

Na dijeti sam – Držim dijetu i zato ne pijem alkohol i ne jedem masno.

Opet ta prokleta upala mjehura – Upravo u proljeće često imamo problema s upalama mjehura. Uzimate antibiotike i naravno da ne možete popiti alkohol. Ovu upalu možete više puta iskoristiti.

Najbolji izgovor je kad nema posebnog izgovora – Ljudi ne obraćaju toliko pažnju na to što drugi jedu i piju. Najbolje je cijelu večer u ruci držati čašicu šampanjca ili nekog alkohola, po malo ga prolijevati, a na pitanje:"Ideš pušiti?", odgovoriti:"Baš sam bila vani na cigareti."

Vozim – Vozim, ne mogu piti. Kad vozim, nikad ne pijem.

Detoksikacija – Čak i kad je Uskrs već odavno za nama, uvijek se možete izvući da ste na detoksikaciji. Govorite kako vam je teško izdržati, ali da morate to napraviti jer ste bili na određivanju vitamina i minerala i svega vam nedostaje. Nutricionist vam je savjetovao čišćenje organizma. Tu se možete izgovoriti za sve vrste hrane i pića.

Jučer sam se napila – Ovo je najbolji izgovor za alkohol. Jučer smo suprug i ja slavili i malo pretjerali, tako da mi nije baš dobro, dapače slabo mi je i ne mogu ni zamisliti da išta popijem osim vode.

Sok od borovnica – Na rođendanima i zabavama uvijek možete podvaliti sok od borovnica za crno vino koje zdušno popijte u nekom prezentnom trenutku.

Nova alergija – Morate češće na WC? Recite kako ste otkrili intoleranciju na laktozu ili imate upalu mjehura. Pripazite da ne pijete i ne jedete mliječne proizvode.

Široke hlače i tunike su moderne – Odijevanjem možete puno toga otkriti ili sakriti. Uske hlače koje pokrite širokom tunikom prvorotkinje mogu koristiti za kamuflažu i do 4. ili 5. mjeseca trudnoće.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

prvo tromjesečje trudnoće

10 stvari o prvom tromjesečju koje vam nitko neće reći

Trudnice, posebice one koje su prvi puta trudne, u početku se trudnoće osjećaju pomalo zbunjeno…

samozadovoljavanje u trudnoći

Seksualni užitak u trudnoći i kad partner nije pri ruci!

Seksualno zadovoljstvo u trudnoći još uvijek je pomalo tabu tema, a da ne govorimo o…

Moj porod u inozemstvu: Ne pamtim bol, sjećam se jednostavnosti rađanja

Uvijek pomalo sa sjetom čitamo priče iz rodilišta drugih europskih zemalja (ne privatnih!) koji imaju…

je li ultrazvuk u trudnoći štetan

Šteti li ultrazvuk bebi u trbuhu?

Njemačka planira do kraja 2020. zabraniti 4D ultrazvuk pregled tijekom trudnoće ako nije u medicinske…