Jesam li trudna? Hm… ma ne, ovaj… Kako se uspješno izvući?

Trudni ste, ali to nikako ne želite još reći? Inspirirajte se našim super prijedlozima laži

Izgubljena oklada - Svejedno je što ćete izmisliti važno je da ne smijete piti alkohol sljedeća dva mjeseca. To se može protegnuti i na tri, a onda ćete već nekako objasniti.

Na dijeti sam – Držim dijetu i zato ne pijem alkohol i ne jedem masno.

Opet ta prokleta upala mjehura – Upravo u proljeće često imamo problema s upalama mjehura. Uzimate antibiotike i naravno da ne možete popiti alkohol. Ovu upalu možete više puta iskoristiti.

Najbolji izgovor je kad nema posebnog izgovora – Ljudi ne obraćaju toliko pažnju na to što drugi jedu i piju. Najbolje je cijelu večer u ruci držati čašicu šampanjca ili nekog alkohola, po malo ga prolijevati, a na pitanje:"Ideš pušiti?", odgovoriti:"Baš sam bila vani na cigareti."

Vozim – Vozim, ne mogu piti. Kad vozim, nikad ne pijem.

Detoksikacija – Čak i kad je Uskrs već odavno za nama, uvijek se možete izvući da ste na detoksikaciji. Govorite kako vam je teško izdržati, ali da morate to napraviti jer ste bili na određivanju vitamina i minerala i svega vam nedostaje. Nutricionist vam je savjetovao čišćenje organizma. Tu se možete izgovoriti za sve vrste hrane i pića.

Jučer sam se napila – Ovo je najbolji izgovor za alkohol. Jučer smo suprug i ja slavili i malo pretjerali, tako da mi nije baš dobro, dapače slabo mi je i ne mogu ni zamisliti da išta popijem osim vode.

Sok od borovnica – Na rođendanima i zabavama uvijek možete podvaliti sok od borovnica za crno vino koje zdušno popijte u nekom prezentnom trenutku.

Nova alergija – Morate češće na WC? Recite kako ste otkrili intoleranciju na laktozu ili imate upalu mjehura. Pripazite da ne pijete i ne jedete mliječne proizvode.

Široke hlače i tunike su moderne – Odijevanjem možete puno toga otkriti ili sakriti. Uske hlače koje pokrite širokom tunikom prvorotkinje mogu koristiti za kamuflažu i do 4. ili 5. mjeseca trudnoće.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Nove preporuke Svjetske zdravstvene organizacije o uvjetima porođaja

Svjetska zdravstvena organizacija objavila je nove preporuke u vezi sa zdravljem trudnica i rodilja, kao…

Iskustvo iz prve ruke: moja (ne tako blistava) istina o trudnoći

Često u filmovima trudnoću u ranim stadijima kod žene prepoznaju po njezinom posebnom sjaju. Iz…

Trudnice, znate li kako ispravno podizati teret?

Mnoge trudnice se ne obaziru na to kako podižu svoju mlađu djecu ili stvari koje…

Nordijsko hodanje - idealna rekreacija za trudnice

Ako ste zdrava trudnica i nema prepreka fizičkoj aktivnosti, prije nego krenete u svakodnevne šetnje…