Jesam li trudna? Hm… ma ne, ovaj… Kako se uspješno izvući?

Trudni ste, ali to nikako ne želite još reći? Inspirirajte se našim super prijedlozima laži

Izgubljena oklada - Svejedno je što ćete izmisliti važno je da ne smijete piti alkohol sljedeća dva mjeseca. To se može protegnuti i na tri, a onda ćete već nekako objasniti.

Na dijeti sam – Držim dijetu i zato ne pijem alkohol i ne jedem masno.

Opet ta prokleta upala mjehura – Upravo u proljeće često imamo problema s upalama mjehura. Uzimate antibiotike i naravno da ne možete popiti alkohol. Ovu upalu možete više puta iskoristiti.

Najbolji izgovor je kad nema posebnog izgovora – Ljudi ne obraćaju toliko pažnju na to što drugi jedu i piju. Najbolje je cijelu večer u ruci držati čašicu šampanjca ili nekog alkohola, po malo ga prolijevati, a na pitanje:"Ideš pušiti?", odgovoriti:"Baš sam bila vani na cigareti."

Vozim – Vozim, ne mogu piti. Kad vozim, nikad ne pijem.

Detoksikacija – Čak i kad je Uskrs već odavno za nama, uvijek se možete izvući da ste na detoksikaciji. Govorite kako vam je teško izdržati, ali da morate to napraviti jer ste bili na određivanju vitamina i minerala i svega vam nedostaje. Nutricionist vam je savjetovao čišćenje organizma. Tu se možete izgovoriti za sve vrste hrane i pića.

Jučer sam se napila – Ovo je najbolji izgovor za alkohol. Jučer smo suprug i ja slavili i malo pretjerali, tako da mi nije baš dobro, dapače slabo mi je i ne mogu ni zamisliti da išta popijem osim vode.

Sok od borovnica – Na rođendanima i zabavama uvijek možete podvaliti sok od borovnica za crno vino koje zdušno popijte u nekom prezentnom trenutku.

Nova alergija – Morate češće na WC? Recite kako ste otkrili intoleranciju na laktozu ili imate upalu mjehura. Pripazite da ne pijete i ne jedete mliječne proizvode.

Široke hlače i tunike su moderne – Odijevanjem možete puno toga otkriti ili sakriti. Uske hlače koje pokrite širokom tunikom prvorotkinje mogu koristiti za kamuflažu i do 4. ili 5. mjeseca trudnoće.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

5 mitova o pucanju vodenjaka

Može li se dogoditi bilo gdje? Hoće li biti mnogo vode? Boli li?... Puno je…

12 neugodnih pitanja trudnica

Sigurno ima pitanja na koja se sramite tražiti odgovor. Odgovaramo na 12 neugodnih pitanja trudnica

Prednosti kasnog podvezivanja pupkovine

Tijekom trudnoće pupkovina predstavlja vitalnu vezu majke i fetusa. Opskrbljuje fetus kisikom i hranjivim tvarima,…

Trudnice posebno čuvaju trbuh i nerođenu bebu

Prirodno je da trudnice razmišljaju o svom trbuhu, koliko je osjetljiv i je li beba…