Odabrane dobitnice wellness tretmana u hotelu Aurora

Aerosol kristalnog lošinjskog mora, autohtono bilje i Sacred Nature organska kozmetička linija glavni su sastojci koji se u wellnessu hotela Aurora koriste kako bi sve mame, i one koje će to postati, sačuvele svoju prirodnu ljepotu i zdravlje.

Mediteranski koncept i holistički pristup uz uporabu autentičnog otočkog bilja izdvojili su wellness hotela Aurora u jedinstveno mjesto gdje stoljetna priroda liječi. Upravo zbog takve kvalitete, u nepune dvije godine rada, Wellness je dobio vrijedno priznanje za kategoriju “Upotreba preparata od autohtonog ljekovitog bilja Hrvatske” koje dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija.

Smješten u srcu Sunčane uvale na Lošinju gdje se u zraku miješa miris kristalno čistog mora, stoljetne borove šume i aromatičnog bilja, [comfort zone] Spa & Wellness Aurora pruža nezaboravne trenutke opuštanja, ugode i zdravlja, idealnog za sve trudnice i mlade majke.


New life i New mum tretmani osmišljeni za trudnice i mlade majke pospješuju protok limfe i reaktivaciju krvožilnog sustava, te učvršćuju i uravnotežuju tonus mišića i kože. U tretmanima se koriste hranjiva ulja iz otočkog, ekološkog uzgoja, koja koži vraćaju elastičnost i gipkost, a koja nemaju negativan učinak na plod ili kvalitetu mlijeka (ukoliko majka doji).

U studenom, mjesecu masline, nude se programi koji potiču blagotvorno djelovanje masline na zdravlje organizma i ljepotu žene dok u prosincu, mjesecu bora, punim plućima disat će se njegova ljekovita aromatičnost.


Ulja i esencije iz domaćeg ekološkog uzgoja, kao i vrhunska kozmetika iz organskog uzgoja linije Sacred Nature garantiraju najvišu kvalitetu njege. Stručno osoblje, kao i specifičan svježi otočki zrak, koji konstantno ulazi i cirkulira wellness centrom, jedinstvena su vrijednost koja doprinosi opuštanju i zdravlju svakoga gosta.

Odvojite jedan od nadolazećih vikenda za posjet Lošinju, otoku vitalnosti, i dopustite stručnom osoblju [comfort zone] Spa & Wellness Aurora da vas opuste u slatkom iščekivanju ili bržinom odgajanju vaše bebe. Jedinstveni doživljaj wellnessa, u kojem stoljetna priroda u svakome trenutku liječi, možete pronaći jedino na Lošinju!


Kako osvojiti tretmane?

Dvjema našim vjernim korisnicama portala roditelji.hr [comfort zone] Spa & Wellness Aurora daruju po jedan tretman New life ili New mum. Dvije trudnice ili mame koje prve jave svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon, mjesec trudnoće ako se radi o trudnici), na naš e-mail urednistvo@roditelji.hr s naznakom “Spa & Wellness Aurora” osvajaju ugodnu masažu u hotelu Aurora u Malom Lošinju.

Tretman traje minimalno 60 minuta. Tretman New life (rebalansirajući tretman) smiiju koristiti trudnice nakon trećeg mjeseca trudnoća, a tretman New Mum (za tonifikaciju i učvršćenje) žene koje više ne doje.

Molimo cijenjene korisnice portala koje su u zadnjih 5 mjeseci već osvojile neku od nagrada na našem portalu, da se ne prijavljuju za ovu igru, kako bi i druge korisnice dobile svoju priliku. Hvala na razumijevanju. Put i smještaj u hotelu nisu uključeni u nagradnu igru.

Korisnice koje su osvojile tretmane u hotelu Aurora jesu:

1. Marea Ivić, Boljun

2. Viktorija Drgestin

Čestitamo na osvojenom daru! Telefonski ćete biti kontaktirane radi dogovora oko tretmana.


Preporučujemo

Pročitajte i:

curenje plodove vode

Je li to samo iscjedak ili mi curi plodova voda?

Gaćice su vam odjednom mokre i pitate se radi li se o iscjetku, mokraći ili…

Riječko rodilište jedino u našoj zemlji dozvoljava pratnju na carskom rezu

Prenosimo razgovor koji je novilist.hr vodio s dr Teom Štimac koja je izjavila da nakon…

Slijepa majka uz pomoć tehnologije vidjela svoju bebu odmah po rođenju

Kathy Beitz od djetinjstva ima teško oštećen vid. Kad je rodila prvo dijete nije ga…

'Pa, možete usvojiti' i slične bolne rečenice koje žene mogu čuti nakon spontanog pobačaja

U seriji fotografija "Projekt Benjamin", tužne majke i očevi dijele bolne rečenice koje su im…