supertalent

VIDEO: Ovaj zbor je dokaz koliko su kreativni i strastveni učitelji važni!

Ovaj zbor mladih djevojaka i mladića oduševio nas je i to iz više razloga. Zapjevali su legendarni hit Queena "Don't stop me now", pjesmu koja je se smatra jednom od najpozitivnijih i najveselijih rock pjesama, a koja govori o životnoj strasti, radosti, usmjerenosti prema traženju svog puta te uživanju u tom procesu - jednostavnije rečeno, svemu onom što mladi osjećaju i što žele na počecima svojih života...

Da njihov nastup u zadnjem Supertalentu prenosi veliku emociju do slušatelja vidjelo se i po žiriju u kojem su neki od članova plakali tijekom cijele izvedbe. Maja Šuput je jedva izdržala navalu emocija, a Janko Popović Volarić je dajući im prolazno “DA” poentirao rečenicom koja se nameće svakome dok gleda ovako mlad i kreativan zbor: "Jedna od stvari koje govori ovaj vaš nastup jest koliko su profesori i učitelji bitni i koliko se to često zaboravlja i koliko puno oni daju našoj djeci, a o tome jako malo pričamo i dajemo jako malo mogućnosti da budu i bolji i nagrađeni za to", izjavio je Janko na čemu mu se nasmiješeni voditelj zbora sa suzama u očima zahvalio.

Takvih pjesama, emocija strasti i želje i prije svega podrške mladima pomalo nedostaje u našem društvu. Varaždinski zbor u kojem su i neki mladi zaplakali i njihovi voditelji mogu nam svima biti primjer da se može bolje i da se mladima treba posvetiti na njima primjeren način.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Hilaria Baldwin: 'Nisam očekivala ovakav ishod kad sam danas došla na pregled'

Hilaria Baldwin, supruga američkog glumca Aleca Baldwina, na svom Instagram profilu objavila je vijest koju…

Što se dogodi kad roditelji potpuno izbace tehnologiju i ekrane iz obiteljskog života?

Najlakše je upaliti crtiće ili dati im mobitel. Možda smo se nekada zaklinjali da to…

Marijana Mikulic

Marijana Mikulić: 'Život s troje djece čisti je ringišpil'

Svi znamo koliko su zdrava prehrana i tjelesna aktivnost važne, kako za fizičko, tako i…

Richard Gere

Richard Gere u 71. godini spreman za još jednu bebu

Nakon što je ove veljače sa 33 godina mlađom suprugom Alejandrom dobio sina, 70-godišnji glumac…