NIVEA SUN donacija domovima za nezbrinutu djecu

NIVEA SUN donacija domovima za nezbrinutu djecu Tvrtka Beiersdorf donirala je proizvode za zaštitu od sunca za 1000 djece u 15 domova u cijeloj Hrvatskoj i SOS Dječjem selu Hrvatska.

Tvrtka Beiersdorf je u sklopu akcije educiranja djece o važnosti rane zaštite od sunca početkom srpnja donirala NIVEA SUN proizvode za zaštitu od sunca domovima za nezbrinutu djecu. Donacijom je obuhvaćeno 1000 djece iz 15 domova u cijeloj Hrvatskoj i SOS Dječjeg sela Hrvatska. Krajem lipnja, Beiersdorf je također donirao NIVEA Sun proizvode za 3500 djece slabijeg imovinskog statusa koje Grad Zagreb vodi na besplatno ljetovanje. Sunce ima svoje pozitivno djelovanje, ali može biti i vrlo štetno za kožu, posebno u najmlađoj dobi. Djeca su izložena suncu puno više od odraslih, a njihova koža ima slabiju prirodnu zaštitu, stoga je pravilna zaštita od sunca u najranijoj životnoj dobi najvažnija za zaštitu kože od budućih posljedica i bolesti. NIVEA SUN ove je godine u sklopu svojeg programa informiranja potrošača posebno orijentirana na zaštitu djece te im je edukacijom i proizvodima za zaštitu od sunca odlučila učiniti ljetovanje još ljepšim i sigurnijim.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Kako se odgaja budući materijalist?

Ako su vam djeca već počela s prohtjevima za darove koje žele dobiti, pročitajte ovaj…

inteligentna djeca

6 znakova da vaše dijete ima visoki IQ

Možda ste već pomislili da bi vaše dijete moglo biti mali genijalac, no evo karakteristika…

Teškoće u učenju – što koji program znači?

Dok individualizirani pristup u školi i dalje sadržava cjelokupno propisano nastavno gradivo, prilagođeni program omogućuje…

supertalent

VIDEO: Ovaj zbor je dokaz koliko su kreativni i strastveni učitelji važni!

Ovaj zbor mladih djevojaka i mladića oduševio nas je i to iz više razloga. Zapjevali…