Popularni dječak Koko više se ne skriva samo na stranicama knjiga Ivana Kušana. Od danas je Koko stigao i u kina.
Objavljeni dobitnici ulaznica!

Dječji film "Koko i duhovi" snimljen je prema književnom predlošku slavnog i uspješnog autora Ivana Kušana i jedan je od 5 igranih filmova s malim junakom koji će se snimati i ponuditi publici u narednih 5 godina. Preostali naslovi Kušanova opusa su: “Zagonetni dječak”, “Koko u Parizu”, “Ljubav ili smrt” i “Uzbuna na Zelenom Vrhu”.


Ovi detektivski romani izuzetno su zanimljivi i napeti, posebice mlađoj publici, te promoviraju dječje prijateljstvo i obiteljske vrijednosti već generacijama. Knjige o Koku se i danas s istim žarom čitaju, a od sada i gledaju.



Priča o dječaku Koku


“Koko i duhovi” priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad, radujući se novim prijateljima i velikim pustolovinama. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu čija je smrt obavijena tajnom. Uskoro će se Koko i prijatelji upustiti u opasnu avanturu, zajedno s njegovom dražesnom sestrom Maricom, vjernim psom Carem i zabrinutim roditeljima.


Postoje li duhovi? Zašto žele otjerati Koka i njegovu obitelj? Hoće li Koko, uz pomoć novih i starih prijatelja, riješiti tu zagonetku prije odraslih — saznat ćemo u burnom raspletu ove detektivske priče.




KAKO OSVOJITI ULAZNICE?



Želite li osvojiti ulaznice za projekcije Koko i duhovi, pošaljite mail na adresu: urednistvo@roditelji.hr s naznakom "Koko i duhovi".




DOBITNICI ULAZNICA




1. Aida Džafić iz Velike Gorice


2. Kata Marić iz Zagreba


3. Lana Gudelj iz Zagreba


4. Natalia Pavlov iz Kaštel Kambelovca


5. Adela Alisić iz Zagreba


6. Arijana Glasnović iz Zagreba


7. Vesna Nikšić-Lešković iz Ivanić-Grada


8. Marijan Perković iz Zagreba


9. Jasna Bittner iz Zagreba


10. Dario Grzelj
 iz Zagreba




Dijelimo sveukupno 20 ulaznica, odnosno 10x2 ulaznice!


Mailove možete slati od 6. do 7. listopada. Dobitnike ćemo objaviti 7. listopada tijekom dana.



Dobitnici kino ulaznica svoje ulaznice mogu preuzeti na blagajnama kina Cineplexx Osijek (Avenue Mall), Cineplexx Split (City Center One) i Movieplex Zagreb (Centar Kaptol) uz predočenje osobne iskaznice u razdoblju od 10. do 30. listopada za bilo koju projekciju ovog filma, bilo kojeg dana u navedenom razdoblju.



OVDJE POGLEDAJTE ISJEČAK IZ FILMA!