Sastojci
- 120 g smeđe leće
- 1 lovorov list
- po ¼ crvene i žute paprike
- ½ stabljike celera
- sol, papar
- 1 žličica octa
- 1 kobasica
- svježe začinsko bilje
Priprema
- Leću preko noći ostavite da se namače u vodi. Ocijedite pa zavrijte s lovorovim listom u ½ litre vode. Kuhajte oko 30 minuta, poklopljeno, na laganoj vatri.
- Papriku narežite na kockice, a celer na kriške pa ih dodajte u lonac s lećom i kuhajte oko 30 minuta. Posolite i popaprite te umiješajte ocat.
- Skuhajte kobasice pa ih narezane na dodajte u varivo. Ukrasite svježim začinskim biljem.
Recept preuzet s: www.kuhaj.hr
Foto: Profimedia
Princ Louis uči uz metodu iz 1980-ih: Poboljšava emocionalnu inteligenciju kod djece, ali i odraslih
5 ideja za aktivnosti u kojima će djeca uživati, ali i zainteresirati se za Dan planeta Zemlje
Ovo je najvažnija hrana za razvoj bebinog mozga, prema pedijatrima
Roditelji, oprez: Ovo je 6 opasnih stvari u kući s kojima se bebe vole igrati
Dijete stalno plače u vrtiću, neće jesti ni spavati: Savjet stručnjakinje zabrinutoj mami