Lagana, prozračna i sočna torta koju ćete vrlo brzo pripremiti
Sastojci
1 gotovi biskvit
1 l kompota od višanja
500 ml slatkog vrhnja
žličica cimeta u prahu
1 puding od vanilije u prahu
100 g šećera
1 šlagfix
Priprema
1. Razrežite biskvit popola.
2. Zakuhajte kompot od višanja te dodajte šećer i cimet.
3. Razmutite puding u prahu s malo vode te dodajte u ključajući kompot.
4. Većinu vruće smjese stavite na donji dio biskvita, preklopite s gornjom polovicom i ostatak smjese prelijte po gornjem biskvitu.
5. Ostavite tortu da se ohladi.
6. Istucite slatko vrhnje dodavanjem šlagfixa te premažite cijelu tortu.
7. Ukrasite po želji.
Recept poslao čitatelj Igor Osrečak
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes
Majčino mlijeko boje jagode: Mama pokazala što stoji iza ovog fenomena
4 tipa roditelja i stilova odgoja, a jedan je najgori
Kate Middleton tradicionalno fotografirala princa Louisa za šesti rođendan
Princ Louis uči uz metodu iz 1980-ih: Poboljšava emocionalnu inteligenciju kod djece, ali i odraslih