Rapsodija boja i mirisa: probajte poširanu riječnu ribu serviranu sa sufleom od koprive

U Editinoj kuhinji danas je na meniju poširana riječna riba servirana sa sufleom od koprive. Zvuči totalno egzotično!

Izvor: www.vijesti.rtl.hr

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Biljni izvori željeza

U prehrani vegetarijanaca treba obratiti pozornost na dovoljan…

Losos sa špinatom

Losos je bogat proteinima, omega-3 masnim kiselinama te…

Domaći sok od naranči i mrkve

Ovaj recept za savršeni domaći osvježavajući napitak vrlo…

Šareni cupcake-ovi

Žuti, zeleni, plavi, ružičasti, tirkizni, ljubičasti ili snježno…

Pročitajte i:

recept za raviole sa špinatom i sirom u umaku od rajcice

Domaći ravioli sa špinatom i sirom u umaku od rajčice

Ima li bolje? Pripremati ih možete s klincima, dobit ćete ukusno i domaće jelo, a…

recept za losos u zaciskom bilju pecen u masnom papiru

3 recepta za sočnu i mekanu ribu, meso i povrće umotane u paketiće od papira

Prilikom pečenja u smotuljku iliti škartocu sve meso, riba i povrće ostaju osobito sočni i…

Šarena mediteranska pašta

Razno šareno povrće, svježi začini i brza priprema, dobitna su formula za ukusan i zdrav…

recept za tjesteninu s gljivama i koprivom

Tjestenina s gljivama i listićima koprive

Šampinjoni su odličan izvor vitamina D, a kopriva vitamina C i željeza. Prvo s djecom…