Rapsodija boja i mirisa: probajte poširanu riječnu ribu serviranu sa sufleom od koprive

U Editinoj kuhinji danas je na meniju poširana riječna riba servirana sa sufleom od koprive. Zvuči totalno egzotično!

Izvor: www.vijesti.rtl.hr

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Biljni izvori željeza

U prehrani vegetarijanaca treba obratiti pozornost na dovoljan…

Losos sa špinatom

Losos je bogat proteinima, omega-3 masnim kiselinama te…

Domaći sok od naranči i mrkve

Ovaj recept za savršeni domaći osvježavajući napitak vrlo…

Šareni cupcake-ovi

Žuti, zeleni, plavi, ružičasti, tirkizni, ljubičasti ili snježno…

Pročitajte i:

recept za tjesteninu s gljivama i koprivom

Tjestenina s gljivama i listićima koprive

Šampinjoni su odličan izvor vitamina D, a kopriva vitamina C i željeza. Prvo s djecom…

Tjestenina s lososom i graškom

Sastojci: 400 g tjestenine 100 g graška (zamrznutog) 300 g fileta lososa 1 vezica kopra 2…

Grah na marsejski

Sadržaj: po 2 limenke crvenog i bijelog graha (po 425 ml) ½ vezice bosiljka 4…

Popečci od oslića s umakom od jogurta

Malo drugačija priprema oslića zgodan je način da obogatite domaći jelovnik