Sastojci:
- Argeta Junior Original: 285 g
- slatko vrhnje: 2,5 dl
- bijeli papar
- sol
- poriluk: 150 g
- listići želatine: 4 kom
- slani sir: 100 g
Priprema:
Poriluk očistite i prepolovite. Blanširajte ga u kipućoj vodi i ostavite neka se ohladi. Namočite listiće želatine. Istucite vrhnje. Porilukom obložite prikladan kalup. Rastopite želatinu. U vrhnje umiješajte paštetu, posolite i popaprite, ulijte želatinu i dobro promiješajte. U kalup ulijte pola smjese, pospite sirom narezanim na sitne kockice. Prelijte preostalom smjesom. Porilukom obložite gornji sloj i ostavite u hladnjaku četiri sata. Ohlađeni složenac narežite na kriške, složite ih na tanjur i ukrasite začinskim biljkama i prepečenim kruhom.
Roditelji, oprez: Ovo je 6 opasnih stvari u kući s kojima se bebe vole igrati
Dijete stalno plače u vrtiću, neće jesti ni spavati: Savjet stručnjakinje zabrinutoj mami
Zašto beba još nema kosu: Ćelavost beba ne mora značiti problem, ali kada se zabrinuti?
Tihi refluks kod beba: Kako prepoznati simptome i pomoći djetetu?
Mogu li majke upropastiti svoje sinove? Slavni psiholog Carl Jung otkrio fatalnu pogrešku u odgoju dječaka