Sastojci za 4 osobe:
- 750 g svježeg špinata
- 20 g đumbira
- 50 g luka
- 2 žlice ulja
- 200 ml kokosovog mlijeka
- 1 l povrtnog temeljca
- 300 g filea lososa
- sol i papar
- 2 žlice soka od limete
Priprema
1.Špinat operite i nasjeckajte u grubo. Đumbir ogulite i narežite na kockice.
2.Đumbir i luk popržite u posudi na vrućem ulju. Dodajte špinat i kratko pirjajte. Zalijte kokosovim mlijekom i temeljcem, zakuhajte pa ostavite 5 minuta da se krčka. Izvadite 1/3 špinata, a ostatak juhe izmiksajte štapnim mikserom.
3.Ribu operite, posušite i narežite na kocke. Posolite i popaprite. Stavite ribu 5 minuta u juhu. Ponovno vratite špinat koji ste izvadili. Juhu začinite sokom limete, sol i papar i po želji dodajte listiće korijandera.
Tekst: M.B.
Foto: Profimedia
Dijete stalno plače u vrtiću, neće jesti ni spavati: Savjet stručnjakinje zabrinutoj mami
Zašto beba još nema kosu: Ćelavost beba ne mora značiti problem, ali kada se zabrinuti?
Tihi refluks kod beba: Kako prepoznati simptome i pomoći djetetu?
Mogu li majke upropastiti svoje sinove? Slavni psiholog Carl Jung otkrio fatalnu pogrešku u odgoju dječaka
3 česte greške koje otežavaju život roditeljima i djeci, tvrdi psihologinja