Sastojci:
- 750 g špinata u listićima
- 20 g đumbira
- 50 g luka
- 2 žlice ulja
- 200 ml kokosovog mlijeka
- 1 l povrtne juhe
- 300 g lososa
- sol
- papar
- 2 žlice soka od limete
- malo korijandera
Priprema
1.Špinat očistite, operite i nasjeckajte na grubo. Đumbir očistite i narežite na kockice. Luk oljuštite i nasjeckajte.
2.Đumbir i luk pirjajte na vrućem ulju. Kratko dodajte špinat, a kad povene dodajte kokosovo mlijeko i povrtnu juhu. Kuhajte oko 5 minuta. Izvadite 1/3 listova špinata, a ostatak juhe izmiksajte štapnim mikserom.
3.Ribu operite, osušite i narežite na komadiće. Posolite i popaprite. Ribu dodajte u juhu pa je kuhajte 5 minuta. Ostatak listova špinata vratite u juhu. Začinite juhu sokom od limete, solju i paprom. Otrgajte listiće korijandera i pospite ih.
Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia
Zašto beba još nema kosu: Ćelavost beba ne mora značiti problem, ali kada se zabrinuti?
Tihi refluks kod beba: Kako prepoznati simptome i pomoći djetetu?
Mogu li majke upropastiti svoje sinove? Slavni psiholog Carl Jung otkrio fatalnu pogrešku u odgoju dječaka
3 česte greške koje otežavaju život roditeljima i djeci, tvrdi psihologinja
Kourtney Kardashian popila je svoje majčino mlijeko jer se osjećala bolesno: Je li to sigurno?