Piletina u vrhnju

Sastojci:

1 pile
2 kisela vrhnja
1 1/2 žlica vegete
4 žlice krušnih mrvica
2 režnja češnjaka
peršinov list
1 dl ulja

Priprema:

1. Sve sastojke, osim piletine, dobro izmiješajte.

2. Pile narežite pa svaki komad umočite u nadjev i slažite u vatrostalnu posudu.

3. Preostalim nadjevom prelijte meso.

4. Meso stavite u pećnicu na 180 stupnjeva te ga pecite maksimalno 90 minuta.

5. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu!

Tekst: roditelji.hr
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i:

Popečci od oslića s umakom od jogurta

Malo drugačija priprema oslića zgodan je način da obogatite domaći jelovnik

Kroketi s prokulicama koje će voljeti i klinci

Nadamo se da će, zahvaljujući ovom zanimljivom receptu, i oni koji ne vole ovo povrće…

Lazanje sa špinatom i lososom

Jedne zanimljive lazanje za one koji žele smanjiti unos mesa ili isprobati nešto drugačije

Integralne špagete bolognese sa seitanom

Tko kaže da špageti bolognese ne mogu biti vegetarijanski? Evo jednog takvog primjera u kojem…