Piletina u vrhnju

Sastojci:

1 pile
2 kisela vrhnja
1 1/2 žlica vegete
4 žlice krušnih mrvica
2 režnja češnjaka
peršinov list
1 dl ulja

Priprema:

1. Sve sastojke, osim piletine, dobro izmiješajte.

2. Pile narežite pa svaki komad umočite u nadjev i slažite u vatrostalnu posudu.

3. Preostalim nadjevom prelijte meso.

4. Meso stavite u pećnicu na 180 stupnjeva te ga pecite maksimalno 90 minuta.

5. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu!

Tekst: roditelji.hr
Foto: Profimedia

Komentari

Pročitajte i:

Složenac od oslića

Donosimo recept čija je količina prilagođena jednom prosječnom djetetu predškolskog uzrasta

Popečci od bundeve

Sastojci: 400 g krumpira 400 g bundeve (npr. hokaido) 1 jaje 150 g brašna 20…

Ukusni popečci od blitve

Ne vole li klinci previše blitvu po izgledu, pokušajte je dodati u popečke, možda im…

Recepti za veganski roštilj

Povodom obilježavanja Svjetskog dana vegetarijanstva (1. listopada) i Svjetskog dana životinja s farma (2. listopada),…