Piletina u vrhnju

Sastojci:

1 pile
2 kisela vrhnja
1 1/2 žlica vegete
4 žlice krušnih mrvica
2 režnja češnjaka
peršinov list
1 dl ulja

Priprema:

1. Sve sastojke, osim piletine, dobro izmiješajte.

2. Pile narežite pa svaki komad umočite u nadjev i slažite u vatrostalnu posudu.

3. Preostalim nadjevom prelijte meso.

4. Meso stavite u pećnicu na 180 stupnjeva te ga pecite maksimalno 90 minuta.

5. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu!

Tekst: roditelji.hr
Foto: Profimedia

Pročitajte i:

Integralne špagete bolognese sa seitanom

Tko kaže da špageti bolognese ne mogu biti vegetarijanski? Evo jednog takvog primjera u kojem…

Pileći odrezak u korici od kikirikija

U nedostatku ideje za subotnji ručak, predlažemo da malo začinite uobičajeno meso kikirikijem, jasno, ako…

Povrtna pizza gotova za tren

Je li dobro uživati u brzoj hrani? Da, ako je pripremljena na zdrav način! Za…

Složenac od oslića

Donosimo recept čija je količina prilagođena jednom prosječnom djetetu predškolskog uzrasta