promocija casopisa National Geographic

Znanstvena radionica za najmlađe na ljetovanju časopisa National Geographic Hrvatska

Ljetovanje koje će se još dugo prepričavati i još duže pamtiti nezamislivo je, naravno, bez sunca, višesatnog kupanja u moru, savršene plaže, ali za roditelje i mlade obitelji možda najvažnijeg: brojne animacije i zanimacije za djecu. Kako za odrasle tako i za one najmlađe Biograd na Moru je proteklog vikenda svakako ponudio doživljaj za pamćenje. Ovog četvrtka, u Lavender Baru ILIRIJE RESORTA u Biogradu na Moru, održala se prva ovogodišnja promocija časopisa National Geographic Hrvatska uz znanstvenu radionicu za najmlađe

Atraktivni zadaci i pokusi ispunili su vrijeme mališanima tijekom odmora, a kroz igru i praktičan rad djeca su s lakoćom svladala djelić znanosti kroz teme iz raznih područja koje obrađuje i National Geographic Hrvatska. Djecu su u igri i učenju poučavali i pratili stručni animatori, tema radionice bila je lavanda koje u Biogradu ima u izobilju, a zanimljivim detaljima klinci su mogli upoznati svijet oko sebe i postati budući čitatelji kvalitetnog štiva.

Ilirija d.d., u čijem su sastavu ILIRIJA RESORT, hotels & villas i Camping Park Soline, daju osobiti potencijal za razvoj održivog turizma. Upravo održivost, ekologija i prirodna bogatstva otoka koja nisu isključivo vezana uz plaže jesu smjernice razvoja hotelijerstva u Biogradu na Moru. Camping Park Soline odraz su njihove predanosti načelima održivosti, a uz hotele uskoro će dočekati nove goste najmodernijim trendovima doživljajne ponude u duhu održivog turizma - znanstvenim radionicama časopisa National Geographic Hrvatska.

“Biograd na Moru obiteljska je destinacija, a mi našim gostima želimo ponuditi doživljaj i trenutke za pamćenje koji će ih podsjećati i na održive turističke sadržaje i ponude po kojima je ova destinacija prepoznatljiva, a ujedno i na ukupan doživljaj naše destinacije. Neposredna blizina Vranskog jezera i Kornata čine našu destinaciju jedinstveno povezanom s prirodnim bogatstvima, a naši posjetitelji u njima mogu uživati brojnim sadržajima i aktivnostima koje je za njih pripremila Ilirija Travel. ” istaknula je direktorica prodaje Ilrija Resorta i Ilirija Travela Marijana Prtenjača.

promocija casopisa National Geographic

Upravo iz tog razloga nas sljedeće radionice časopisa National Geographic Hrvatska u Biogradu na Moru ovog ljeta vode u svijet ekologije i očuvanja okoliša, prirodne i kulturne baštine kao temeljne vrijednosti održivog turističkog razvoja. Ukoliko ste u blizini Biograda na Moru ovoga ljeta, ne propustite bogat program događanja kojim se Biograd na Moru ponosi. Osobito je atraktivan koncert ansambla LADO, koji će 19. srpnja na bazenu Ilirije izvesti neke od najljepših tradicijskih plesova i pjesama, a očekuju vas i preostale znanstvene radionice uz promociju časopisa National Geographic koje će se održavati svakoga četvrtka do kraja kolovoza u Lavender Baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORT-a ili u Camping Parku Soline.

Tekst i foto: časopis National Geographic

Tagovi:

Vezano uz temu

Ne propustite novi broj National Geographica Hrvatska!

Već tradicionalno prosinački broj National Geographica Hrvatska barem…

Novi broj National Geographica otkriva rađanje Europe i prvih Europljana

Europljani koji žive danas, u bilo kojoj zemlji,…

Ne propustite novo uzbudljivo izdanje National Geographica Hrvatska!

U novom broju National Geographica pročitajte kako su…

Pročitajte i:

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

Najveći wellness u Hrvatskoj, orijentalni hamam, sauna show, joga, vrhunski tretmani za lice i tijelo……

Dobrovoljni opoziv proizvoda: Philips Avent Digitalni Video Monitor za bebe (SCD620)

Kao mjeru predostrožnosti Philips dobrovoljno opoziva te će osigurati nadoknadu za Philips Avent digitalni video…

Japanski gitarist Yuki Saito nastupa u Hrvatskom glazbenom zavodu

Jedan od najboljih japanskih mladih gitarista Yuki Saito nastupa 24. siječnja u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović upoznala Larrya Namera, vlasnika E! Entertainment televisiona, s ljepotama Zagreba i najavila…