V.B.Z. knjižare pripremile su brojna ljetna iznenađenja za vas

Ne kvarite si ljetovanje razmišljanjem o početku školske godine i udžbenicima koje treba na vrijeme nabaviti. V.B.Z. knjižare imaju elegantno rješenje za vas!

Čemu sve one silne žurbe i gužve poslije ljetovanja, nervoza koja vas obuzme još dok uživate u najljepšem zalasku sunca, rana ustajanja, svađe s bračnim partnerom "tko će sutra ujutro u red"…?! Školarca treba pripremiti i opremiti. Jednostavno, sadašnjim posjetom V.B.Z. knjižarama imate mogućnost predbilježbe za udžbenike i radne bilježnice. I, uz sve to, ostvarujete i brojne pogodnosti: popuste na školski pribor, razne darove kao što su komplet bilježnica za osnovnu školu (uz kupnju školske torbe), knjige na dar itd. Sve to uz mogućnost obročnog plaćanja, a primaju i vaučere.

 

 

Da, i kad ste već zakoračili u ovaj magični svijet dobrih knjiga, ne zaboravite i na vaše štivo za ovo ljeto. Mnogi od nas još nisu odabrali svoju "ljetnu porciju" knjiga za odmor, neki su prošli ili polako prolaze kroz svoj prvotni izbor… Pravo je vrijeme za posjet nekoj od V.B.Z. knjižara, u kojima vodeći hrvatski nakladnici, po izuzetno povoljnim (ne morskim) cijenama, nude izbor najatraktivnijih naslova za more, planine, rijeke, jezera… ili naprosto ležaljku, ma gdje bila. Ovo ljetno uzbuđenje, uz najrazličitije priče i sadržaje, pratit će vas sve do konca kolovoza. Zato, čemu oklijevanje?! Malo mašte, a mašta može svašta…

 

 

Ljeto treba biti lijepo. Opusti se i reci - da, to je to! V.B.Z knjižare imaju rješenja i ljetne pogodnosti za vas. Posjetite nas u Zagrebu (Branimir i Kaptol centar), Velikoj Gorici (Zagrebačka 33), Rijeci (Korzo 32), Čakovcu (Kralja Tomislava 3), Solinu (K centar), Zadru (Široka ulica 11) i Slavonskom Brodu (City Colosseum) te na www.vbz.hr.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam Eucerin liniju proizvoda za ljetnu zaštitu od UV zraka

Cosmopolitan u rukama i Eucerin proizvodi sa super zaštitom od UV zraka koja njeguje i…

Veselo ljeto uz velike popuste na dječje knjige i igračke u V.B.Z. knjižarama

Najmlađi knjigoljupci, samo za vas pripremili smo super ponudu knjiga i igračaka za vesele ljetne…

Mali kućanski aparati Smeg s potpisom D&G došli su na hrvatsko tržište

Tvrtka „2GEMS“ d.o.o. generalni uvoznik i distributer Smeg kućanskih aparata za Republiku Hrvatsku, predstavila je…

Održan Story Fest – vrhunski spoj ležernog šopingiranja i dobre zabave

Najutjecajniji celebrity časopis Story i glavni partner projekta American Express® priredili su prvi ovogodišnji Story…