Uz novi broj Men’s Healtha do forme života i super poklona!

Nije samo multifunkcionalna marama na dar razlog da pohrlite na kioske po ožujski broj Men's Healtha; otkrijte kako prepoloviti salo, a udvostručiti mišiće, jesti zdravo i riješiti se loših navika (svih!), stilski se dotjerati te otkriti tajnu sretnog svršetka svake noći...

Men’s Health ožujak 2019. je upravo stigao na kioske a vi ste, nadamo se, u niskom startu i jurite po novu dozu informacija i savjeta kako postati najbolje građeni muškarac na svijetu!
Baš poput hrvatskog skijaša Istoka Rodeša koji je na naslovnici Men’s Healtha pokazao tijelo isklesano od brojnih treninga. A da nije samo izvrstan u skijanju (čestitamo na najboljoj sezoni u karijeri!) nego i u teretani – otkrit ćete na našim stranicama. I baš nas zanima hoćete li ga moći pratiti u treningu?
Za sve one koji se još nisu riješili loših navika (stoje li još uvijek na vašoj listi popisa novogodišnjih želja?) donosimo prave savjete kako ćete konačno postići zdravu ravnotežu gledanja pornića, ispijanja alkohola i pušenja cigareta.


A kad je ravnoteža u pitanju onda znate da je temelj zdravlja i dobrog izgleda – uravnotežena prehrana! Sve o proteinskim shakeovima, jelima za više energije, često podcjenjivanoj svinjetini (da, da, i uz nju možete gubiti kilograme, ali morate znati što s njom sljubiti), savršenim kombinacijama salata… pronaći ćete u novom broju.
Naši vrijedni kolumnisti i suradnici i ovaj su se put potrudili pokazati vam kako pravilno izvesti razne vrste vježba; najbolje vježbe za noge, prsne mišiće, bodyart, tajne stabilnosti stopala ali i razrješavaju sve dvojbe oko izbora tradicionalnih ili visokointenzivnih treninga…
Na kraju dana – ipak najvažnije je da on ima sretan svršetak, zar ne? E, pa, i tu imamo ‘lijek’!!! ;-)

Tekst i foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i:

Mediji na estonski: integrirana redakcija, rast lokalnih medija i pokretanje dnevnih novina za mlade

Raido Soom iz Postimees Grupe na Weekendu će govoriti o medijskom stanju u Estoniji i…

7 igara koje uče djecu o zdravoj prehrani uz sjajnu zabavu

Ove godine roditelji mogu još lakše poučiti djecu o važnosti uravnotežene prehrane, na način koji…

Men's Health u suradnji s renomiranim talijanskim brandom Replay pretplatnicima daruje vrijedan dar!

Pretplatite se na Men's health i na dar dobivate Replay majicu kratkih rukava...

Zagrebački hotel Esplanade prvi je u Hrvatskoj prepoznao WWF-ovu globalnu inicijativu 'Food Waste'

WWF i hotel Esplanade Zagreb ujedinili su snage kroz inicijativu smanjenja otpada od hrane čiji…