Uz cjelovite žitarice potražite nove Lino figurice!

Brižni medvjedić Lino uvijek misli na svoje male (i velike) prijatelje, pa ih je treću godinu zaredom odlučio razveseliti Lino figuricama. Pssst! Nemojte nikome reći, sakrio ih je u kutije omiljenih Lino žitarica vaših mališana.

Praktičan, ukusan doručak od sada je i od cjelovitih žitarica

Ah, taj čokoladni okus Lino žitarica! Žlica klincu, žlica mami, žlica klincu, pa jedna tati. Tako nekako to ide i kod vas, zar ne? Mi vas u potpunosti razumijemo. Tko im može odoljeti? No, mame, bit ćete posebno sretne kada čujete važnu novost! Lino žitarice od sada sadrže cjelovite žitarice! Tako su Lino Crunch, Crunch duo i Njammy postali još zdraviji i ukusniji doručak za vaše mališane.

Tko se nije skrio, Lino medvjedić je bio

Ne brinite, nećemo vas tjerati da se igrate skrivača. Lino je i ove godine vašim malim Lino obožavateljima pripremio 5 novih figurica: pjevačicu Ladu, Lino frajera, Lino Božićnjaka, Lino mađioničara i Lino rolera. Svaka od figurica ima i svoju priču, koju mame, tate, djedovi i bake mogu čitati svojim mezimcima.

Tako će se mali romantičari s prvim ljubavnim jadima povjeriti Lino frajeru, koji iz rukava baca najbolje savjete. On zna da cure najviše vole dečke koji su “svoji”. Zeca iz šešira izvući će mađioničar Lino i pokazati mališanima da je ponekad mašta dovoljna za ludu zabavu.

Onima kojima se obrazi rumene i trema ih ponekad svlada, pomoći će pjevačica Lada. Ona će ih ohrabriti prije svakog nastupa.

Kada se izazovi se čine nepremostivima, Lino roler pokazat će im da se uz malo upornosti i samopouzdanja sve može. A Božićnjak Lino? On će naučiti mališane da je druženje s obitelji najveći dar koji možemo dobiti za Božić.

Lino i Lada najbolji su prijatelji svih mališana

Lino zna da među prijateljima nema tajni, stoga zavirite u kutije svih okusa Lino Pillowsa, Lino Cruncha, a ne zaboravite niti na Crunch duo i Njammy. Baš tamo su se sakrile nestašne figurice, koje pravi frajeri i frajerice ponosno nose i kao privjesak na ključevima.

S Lino figuricama možete zaigrati i društvene igre koje se nalaze na pakiranjima Lino Pillows milk, Lino Pillows nougat i Lino Crunch i u novom Lino kalendaru 2019. Zato skupite sve figurice i razveselite svoje mališane!

 

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Zaigrajte s djecom društvenu igru Zmaj Anđelko i dugački rep

Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče…

Društvena igra Zmaj Anđelko i dugački rep traži put do malih pacijenata

Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče…

Priredite sebi i svojoj bebi najljepši zajednički Božić

dm-ov babybonus program pomoći će vam da sve…

Pročitajte i:

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

Najveći wellness u Hrvatskoj, orijentalni hamam, sauna show, joga, vrhunski tretmani za lice i tijelo……

Dobrovoljni opoziv proizvoda: Philips Avent Digitalni Video Monitor za bebe (SCD620)

Kao mjeru predostrožnosti Philips dobrovoljno opoziva te će osigurati nadoknadu za Philips Avent digitalni video…

Japanski gitarist Yuki Saito nastupa u Hrvatskom glazbenom zavodu

Jedan od najboljih japanskih mladih gitarista Yuki Saito nastupa 24. siječnja u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović upoznala Larrya Namera, vlasnika E! Entertainment televisiona, s ljepotama Zagreba i najavila…