Uhvatite svoje ulaznice za Disney od Ice spektakl!

U Zagrebu opet imamo priliku uživati u čarobnim umijećima na ledu sestara Ane i Else, i Olafa, likova iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena „Snježno kraljevstvo“. Također ćete gledati Munjevitog Jurića, kamionet Šlep i ostatak ekipe iz Disney●Pixar animiranog filma Auti, kao i stanovnike čarobnog podvodnog svijeta iz filma „Mala sirena“ i omiljene likove iz filma „Priča o igračkama“ sada i na ledu. Prijavite se na natječaj i možda baš vi dobijete dvije ulaznice!

Disney na ledu nam nakon dvije godine donosi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Disneyjeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Hrvatsku 8., 9., i 10. prosinca! Čarobna kraljevstva predstavljaju omiljene likove iz Disney●Pixar Automobila, Male sirene, Disney●Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mickey Mouseom, Minnie Mouse, Paškom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvijezde Disneyjevog filma Snježno kraljevstvo. Ulaznice za spektakl u Areni Zagreb puštene su u prodaju.

Ulaznice za ovaj nesvakodnevni obiteljski izlazak mogu se kupiti putem sustava Eventim te na web stranicama www.eventim.hr i www.disneyonice.com.hr. Informacije o prodaji grupnih ulaznica možete dobiti na telefon: +385 (0)1 2395750 ili na editus@editus.hr.

Predstava Disney na ledu - Čarobna kraljevstva održat će se u Areni Zagreb u sljedećim terminima:

– Petak 8. prosinca u 19 sati

– Subota 9. prosinca u 11, u 15 i u 19 sati

– Nedjelja 10. prosinca u 11, u 15 i u 19 sati

Sve informacije o izvedbama, cijeni i načinu kupovine ulaznica možete pronaći na službenoj web stranici www.disneyonice.com.hr.

Publika će zakoračiti u fantastični zimski svijet Arendella zajedno s princezama Anom i Elsom iz filma Snježno kraljevstvo, najgledaniji animirani film svih vremena, koji je osvojio prestižne nagrade BAFTA i Oscar. Ana, djevojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smiješnim Snješkom Olafom i robusnim brđaninom Kristoffom kako bi pronašla svoju sestru Elsu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendell i okovale ga vječnom zimom.

"Naše stvaranje Arendella i vizualna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformiraju pozornicu iz ljeta u zimu," navodi producentica Nicole Feld. "Iako djeluje veoma očito da se Snježno kraljevstvo uklapa u okružje ledene površine, Disney na ledu dodirnut će osjećaje publike svojim inovativnim elementima i najboljim svjetskim klizačkim umijećem."

Iz Kurble Bistre na ledenu površinu stižu nam likovi iz Disney●Pixar filma Auti; Munjeviti Jurić, kamionet Šlep i ostatak ekipe u prirodnoj veličini. Zahvaljujući umjetničkom umijeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomiču oči i usta pri svakoj kretnji i okretu na ovom ledenom drumu. Kamionet Šlep će nas zabaviti svojim ludorijama, dok će nas ostali likovi iz Auta oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

"Čarobna kraljevstva povezuje tradicionalne i suvremene Disneyeve priče," rekao je producent Kenneth Feld. "Publika će biti oduševljena Kurblom Bistrom u kojoj će se susresti s nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Gledat ćemo likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena i Disney●Pixar Priče o igračkama 3 i otkriti priču punu akcije, čarolije i nezaboravnih likova iz Snježnog kraljevstva."

Kako bi stvorili Čarobna kraljevstva, dvojac otac - kćerka okupio je talentiran i nevjerojatno kreativan tim koji se sastoji od redatelja Jaya Smitha, Patty Vincent (rediteljice točki Priča o igračkama 3 i Snježno kraljevstvo), scenarista Jerryija Bilika, koreografkinje i dvostruke dobitnice nagrade Emmy, Sarah Kawahare, Cindy Stuart (koreografkinje Priče o igračkama 3 i Snježnog kraljevstva), kostimografkinje Cynthiae Nordstorm, Scotta Lanea (kostimografa točke Priča o igračkama), kostimografa točke Snježno kraljevstvo, nominiranog za nagradu Emmy, Gregoryja A. Popyluka, dizajnera svijetla Petera Morsea, dizajnera svijetla točke Priče o igračkama 3, Alexa Reardona, dizajnera svijetla točke Snježno kraljevstvo Sama Dotyja i scenografa Jeremyja Railtona.

Za potpunu listu gradova s datumima izvođenja predstava, posjetite našu Disney na ledu web stranicu (http://www.disneyonice.com) i informirajte se o svim aktualnostima putem društvenih mreža:

Facebook (www.facebook.com/DisneyOnIce)

Twitter (@DisneyOnIce/@NicoleFeld (show's producer twitter feed))

YouTube (www.youtube.com/DisneyOnIce)

 

 

Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem je moguće osvojiti dvije ulaznice, prvo na ovom linku proučite pravila nagradnog natječaja, a zatim odgovorite na pitanje i ostavite svoje podatke u ovom ispod obrascu:

7. 12. 2017.

Dobitnica dviju ulaznica je Katarina Lukač Lukšić iz Dugog Sela. Čestitamo i želimo dobru zabavu!

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Dobitnice nagradnog natječaja 'Osvoji H&M poklon bon'

Nagradni natječaj je završio, donosimo vam popis sretnih…

Mali modeli predstavljaju modu za školarce

Povodom skorog početka škole, Westgate Shopping City je…

Dodatne ulaznice Disney on Ice po povoljnijoj cijeni

Zbog iznimno velike potražnje za predstavama “Disney on…

Pročitajte i:

Story predstavlja Mastercard® Shopping Day u Arena Centru

Dođite na Mastercard® Shopping Day u Arena Centar 16. prosinca 2017. godine, plaćajte svojim Mastercard…

Predivno lice Bojane Gregorić Vejzović njeguje Max Factor

Kožu u zimsko vrijeme glumica njeguje jedinstvenom šminkom

Kreativni natječaj – Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici!

Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici! Pozivamo…

Vrhunska kulinarska ponuda - Lidlova božićna linija Deluxe i Favorina proizvoda

Predblagdansko razdoblje savršen je trenutak da Lidl, kao i svake godine, svoju ponudu obogati s…