Što su djeca naučila o glagoljici na National Geographic radionici?

U Ilirija Biograd na Moru u Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORTA održana je edukativno-znanstvena radionica u režiji National Geographic Hrvatska na temu glagoljice. Mališani su imali priliku sudjelovati u kreativnom programu i na zabavan način učiti o glagoljici te izrađivati glagoljaška slova.

Budući čitatelji časopisa National Geographic Hrvatska, uz pomoć stručnih edukatora iz agencije EX-ALTO pisali su davno korištenim staroslavensko pismom, nastalim sredinom 9. stoljeća.

Ilirija d.d., u čijem su sastavu ILIRIJA RESORT, hotels & villas i Camping Park Soline, daju osobiti potencijal za razvoj održivog turizma. Upravo održivost, ekologija i prirodna bogatstva otoka koja nisu isključivo vezana uz plaže jesu smjernice razvoja hotelijerstva u Biogradu na moru. Camping Park Soline odraz su njihove predanosti načelima održivosti, a uz hotele uskoro će dočekati nove goste najmodernijim trendovima doživljajne ponude u duhu održivog turizma - znanstvenim radionicama časopisa National Geographic Hrvatska.

Ako ste u blizini Biograda na Moru ovoga ljeta, ne propustite bogat program događanja kojim se Biograd na Moru ponosi. Očekuju vas i preostale znanstvene radionice uz promociju časopisa National Geographic Hrvatska koje će se održavati svakoga četvrtka do kraja kolovoza u Lavender Baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORT-a ili u Camping Parku Soline, od 10 do 12 sati.

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Ne dozvolite da proleti kraj vas!

Povući priliku za rukav kada prošeta pokraj nas, odlika je motiviranih ljudi koji odvažno žele…

Pjesmica koju će repati cijela obitelj, jer stigla je naj cool ekipa!

Jeste li već čuli novu cool pjesmicu o Stikeezima?

Mediji na estonski: integrirana redakcija, rast lokalnih medija i pokretanje dnevnih novina za mlade

Raido Soom iz Postimees Grupe na Weekendu će govoriti o medijskom stanju u Estoniji i…

7 igara koje uče djecu o zdravoj prehrani uz sjajnu zabavu

Ove godine roditelji mogu još lakše poučiti djecu o važnosti uravnotežene prehrane, na način koji…