Stiže fashion vikend u Arena Centar

Svi ljubitelji mode, pozor! Ove nedjelje, 9. prosinca, magazin Story u suradnji s Arena Centrom donosi jedinstvenu modnu priliku.

Samo u nedjelju od 13 do 20 h u vašem omiljenom šoping centru imat ćete priliku odraditi modne razgovore i savjetovanja o odjevnim kombinacijama s modnim urednikom Storyja Markom Banjavčićem i poznatom influencericom Karlom Zelić, prepoznatljivom po svom urbanom modnom izričaju koji na Instagramu možete pratiti pod nazivom Super Babe Killah.

Ovaj dvojac obilazit će neke od modnih dućana Arena Centra s jasnim zadatkom, a vi to iskoristite kao savršenu priliku da saznate što predlažu ljudi kojima su modna industrija i trendovi sastavni dio svakodnevnog posla i njihova strast.

Tako će u od 13.30 h biti u XYZ PREMIUM FASHION STORE-u gdje će imati potragu za savršenom party haljinom ili najboljim modnim dodatkom blagdanske sezone. U 14.00 h ići će do TOMMY HILFIGER dućana gdje će tražiti najbolji piece za svaki dan, za trendy i urbani look, koji bi bio popularan i na Instagramu. Kombinacije će upotpuniti u dućanu SHOOSTER i SHOEBEDO te pokazati koju obuću nositi ovih blagdana, tijekom dnevnih obaveza, a što za večernji izlazak?

Nastavak modnih obilazaka bit će u butiku H.E. BY MANGO gdje će naći najbolje kombinacije za frajere. Od 16.45 su u butiku ANGELS NEVER DIE gdje je must have naći savršen kaput. Njega će ukompletirati u KIEHL'S-u. Svoj put završavaju u buticima SPRINGFIELD-u i MOHITO.

Hot trend sezone, potragu za ugly sweaterom odlučili su potražiti u C&A koji odlično prati sve trendove s kojima se mladi redovito hvale na društvenim mrežama.

Od 19 h čeka ih SPORTINA gdje se traži accessoires, haljina ili parka? Pronaći ćemo najbolju! Za kraj tu je pauza uz NESPRESSO gdje će otkriti koji im je najdraži okus kave sezone? Jeste li dovoljno modno zagriženi? Možete li i vi pratiti njihov tempo? Okušajte se i javite kako je bilo!

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Profesionalni vizažisti šminkali u Arena Centru

Za besplatno šminkanje tražio se termin više!

Blagdanska rasprodaja koju smo dugo čekali!

Bezbrižno krenite s cijelom obitelji na putovanje uz mega rasprodaju OPEL modela u svim PSC…

Blagdansko druženje uz Sensu i Skinfinity

U blagdanskom ozračju luksuznog prostora prvog hrvatskog premium brenda preparativne kozmetike Skinfinity predstavljen je novi…

Ima li ljepše čarolije od bebinog prvog Božića s obitelji?

Ako ste među onim neispavanim roditeljima koji za Božić žele samo da im netko pričuva…